2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur hocam ben iyimser değilde malthus gibi kötümser bir adamım. Kendi tahminini söyleyerek burda kişilerin canını sıkmak istemem o yüzden az daha sabretmek daha hayırlısı sanki.
-
@gkhn-gnr ben de Şubat yaptım ama gmsi gelir vergisi olduğu için ertesi yılı mart ayında beyanname verileceğini düşünüyorum , bence yanlış yaptık o soruyu , mart olacak cevabı
-
@zenginmemur işte elde ettiği kira gelirinin değerine göre belli olmazmi hangi usul olacaği
-
@zenginmemur usulu belirtmemisse siz nasil gercek usule gore cevapladiniz?
-
@can-mavi sadece kira geliri var diye belirtmiş hocam acaba basit usul olabilir mi bu yüzden de Şubat olamaz mı ben araştırdım ama notlarda yok
-
Karpayi odenmesinde ortaklara borclar borclanir kasa alacaklanir. Cvp kar dagitimi olacakmis
-
@can-mavi hocam basit usulde vergilendirilenler şubat ayında, gerçek usule tabi olanlar mart ayında vergilendirildiği için cevap mart aynıydı ne yazık ki böyle diyorum ama yanlışınızı yüzünüze vurmak için değil vallaha sadece olanı söylemek istediğimden yanlış anlamayın.
-
@okanugur yıllık beyannamesini nezaman verirdi soru değil mi
-
@okanugur o soruda kural mart istisna Şubat , bu yüzden bizimki yanlış diye düşünüyorum , cevap mart olacaktır
-
@sinek tamam dostum basit usulde biri beyaname veriyomuydu
-
@casanova hocam benim amacım öğrenmek zaten bi daha aynı yanlışa düşmemek sıkıntı yok
-
@casanova kardeşim bence de cevap mart Şubat istisnai bir durum ve genel kabul gören gelir vergisi beyannamesi mart
-
@can-mavi duser mi ya gercekten
-
@can-mavi evet hocam düşündüğünüz kadar netti ama sınav anı neler neler oluyor işte.
-
@casanova yok kardeşim bence de benim gibi düşünenlerin Şubat cevabı yanlış olacaktır
-
@zenginmemur öyle görünüyor
-
Baktım şimdi internetten 1-25 Mart diyor , Mart yapanlara tebrikler
-
@alika28 yanlış biliyorsun adım gibi eminim deme.
-
Bende Şubat yaptım fakat Mart çıkacağını düşünenlerdenim. Ama benim aklıma yatmayan durum şu o soruda.
Sadece Gayrimenkul Sermaye İradı gelirinelde ediyordu diyordu ya. Örnegin ben zirai faaliyetler iştigal etmeksizin sadece üründen pay alan arazi sahibiyim. Hiçbir işin gücüm yok fındıklığımı kiraya verdim adam topladı fındığı, bana da topladığı fındıktan biraz verdi. Şimdi ben gercek usule mi tabi olmuş oluyorum yani sadece bundan dolayı -
@gannicus ve sadece kira geliri elde ediyor diyordu