2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Geçen sefer 86 ile kapatmış bu ona göre çok daha zor değilse battık
-
@shanks geçen sefer 30 kişi aldı
-
@gkhn-gnr cevap 125 arkadaşlar 250 tuzaktı orda.
-
@alihan ayrıca 125 ten sonra o malın mu' sı azaldığı için değil o kişi için o mal yerine daha lüx mallara yöneldiği için tüketimini o maldan azaltır ve geliri 250 olunca hiç talep etmez.
-
@hahamas Ya arkadaş ne çok biliyorsunuz ya, 2 yıldır işin içindeymiş de 82-85 ile kapatacakmış. Cidden safi sinir bozukluğu şu tartışmalar, hata benim elbette.
-
@can-mavi o zaman iyiymiş ya
-
@murky bende yıllarca girdim Bursa guy sınavı 82 ile kapattı ve guy sınavların içinde en zoruydu net puan söylemek yanlış herşey olabilir kaç ile kapatacağını bir kaç güne öğrenilirsiniz
-
@alihan kardeşim genelde bir fonksiyonun dönüm noktaları soru linç türevi alınıp 0 a eşitledi diye biliyorum ben ama
-
Böyle bi sınav 80 altı kapatmaz inşallah kapatır ama hiç zannetmiyorum umutlanıp hayal kırıklığına uğramayalım:(
-
@fatihmavcu şu soruyla ilgili internette hiçbir şey bulamadım ya
-
@gkhn-gnr arkadaşım o sorunun cevabı net 125. Geçtiğimiz sayfalarda da en az 3 kişi neden 125 olduklarını açıkladı. bence ben ne yaptım siz ne yaptımdan ziyade bu sayfalara bakan arkadaşlarımızın yanılmamaları ve kafalarının karışmaması açısından sadece doğru cevabın yazılması daha şık olur diye düşünüyorum. Teşekkür ederim herkesin sonuçlarının gönlünce olması dileğiyle....
-
@yasemen, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Böyle bi sınav 80 altı kapatmaz inşallah kapatır ama hiç zannetmiyorum umutlanıp hayal kırıklığına uğramayalım:(
Böyle bir sınav derken , kolay manasında mi ?
-
@can-mavi o kaymakamlıkta ben çok kötü bozulmuştum hocam o yüzden etkisinden uzun süre çıkamadım. herkes 23-24 deyince çok umudum vardı. 1 soruyla kaçırdım malesef. o yüzden o örneği verdim. insanlarda benim gibi olmasın istiyorum. en iyisine değil en kötüsüne hazırlasınlar kendilerini. sonra mülakata kalırsa sevinsinler tabi. kötü bir amacım yok valla.
-
Ben geçmiş sınavlar ile kıyaslama yapayım nacizane ; bu sınav en son iptal olan sayıştay sınavından zordu , keza ondan bir önceki sayıştay sınavından da zordu , en son yapılan kaymakamlıktan da zordu ... yani zor derken sınavın bütünü açısından , gerek şıklar olsun gerek soruda verilen tuzaklar olsun onları kastediyorum
-
@can-mavi engel eğrisini veren denklemden mu' ya nasıl geçip sıfırlamış anlayamadım açıklarsanız aydınlanmış olurum toplam faydanın denklemini verse anlayacağım engel eğrisinde mal düşük malsa belli gelirden sonra eğri dirsek yapar belli gelirden sonra tüketimini azaltır. türev alıp sıfıra eşitlemek ya min yada max noktayı verir. kısaca siz engel egrisinin dirsek yaptığı nokta mu sıfır falan da ben mi bilmiyorum hocam.
-
@hahamas yok dostum kötü bi amacın ne olabilir ki , yanlış anlama beni sadece sınavlar üzerinden karşılaştırma yapmaya çalışıyorum
-
@alihan bir tek mu için söylemedim , herhangi bir matematiksel fonksiyonun minumum noktasını veya dönüm noktasını bulmak için türevi sıfıra eşitlenir
-
Yarın sonuç gelsin de şaşıralım bi
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@hahamas Ya arkadaş ne çok biliyorsunuz ya, 2 yıldır işin içindeymiş de 82-85 ile kapatacakmış. Cidden safi sinir bozukluğu şu tartışmalar, hata benim elbette.
Hocam bak yarın sınav açıklandı diyelim ki. Sınav 78 ile kapatırsa "arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun ben daha yüksek kapatacağını öngörmeme rağmen inşallah daha düşük kapatmasına dair dualarda bulundum ve iyi ki haksız çıkmışım temkinli yaklaşmak tedbirendir napalım sınav hafife alınacak rakiplerden oluşmuyordu" diyecem ve yazdıklarım ortada haksız çıkmama sevinecem tüm kalbimle söylüyorum. Buna bir Allahın kulunun da tepki vereceğini sanmıyorum.
Peki sınav 82 ile kapatırsa şu "80 üstü kapatmaz iddiasına girerim ben çok tecrübeliyim siz daha yenisiniz bişey bildiğiniz yok " demeye getirenler veya millete fersah fersah umut tacirliği yapanlar ne diyecek acaba bunu şimdiden bir yazarmısınız ne türlü bir açıklamada bulunacaksınız acaba merak ediyorum. -
@casanova sınav puanınla mülakatın alakası yok onu belirteyim