2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@casanova 82 doğru 18 yanlış , belirsizleri yanlış kabul ettim
-
@gkhn-gnr Ben 85 diyorum.
-
Temel hak ve özgürlükler sorusu herkes kanunla tek sınırlanabilir demiş. Şıklarda sıkıyönetim vardı sıkıyönetim kalkmadı mı ?cevabın olması gerekmiyor mu?
-
@veliat34 savaş seferberlik olanustu hal diyordu dostum
-
Kesin yanlış 16 tane bir kaç tanede tartışılmayanlardan gelir 82 doğru diyeyim
-
Şuraya 50 kişi doğru sayısını yazabilir mi :)) Sabahtan itibaren 500 mesaj yazılmış. Tamam sorular tartışıldı. Eğer sizin cevabınız verilmediyse zorlamayın arkadaşlar.
-
@paca08 belirsiz olanları da yanlış hesapladım 87
-
78 dogrum var
-
Ne zaman açıklanır
-
@paca08 18 kesin yanlış bi kaç tane daha olabilir
-
@paca08 hocam benim mantığım hep şöyle çalışır. Sen yüksek kapatacak diye düşün (ki hesapladığım ortalamanın üstünde), düşük kapatırsa çok sevinirsin ; yüksek kapatırsa üzülmezsin. Bu seçim müdürlüğü sınavı değil badem bıyıklı dayılar şartsız koşulsuz girsin, bu kaymakamlık sınavı değil ulan ya tutarsa diyen girsin. Bu sınava kpss den 78,küsür puanlı sıralaması en kötü 6100 olan adam bir ön elemeden geçerek girdi ki 15 ay önceydi o kpss sınavında, herkes illaki kendini geliştirmeye çalışıyor. 75 doğrusu 73 doğrusu olan umutlanıpta gelmezse önündeki guydan olacak, umutlanmaz guya asılırsa birde geliverirse dünyalar onun olacak. Biz burda konuşuyoruz fakat bu sınav guy değil, bu sınav merkez uzmanlığı sınavı, ömür boyu Ankara, 5000 yakın maaş, 3600 ek Gösterge den bahsediyoruz. Bu sınavda hiç sosyal mecralara hiç kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan derecelik insanlar var ilk 50 ilk 100 girmiş bırakın 1000 2000 i. O yüzden 900 sayısını da çok fazla gözümüzde büyütme emi gerektiğini düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur.
-
@casanova bide burda yazanların belli hedefleri olan bu işlerin üzerine düşen insanlar olduğunu düşünürsek herkesi kendiniz gibi görmeyin
-
Ya sınav kapatmış 78 puanla , 85 86 lar kafadan hak kazanmış sınava girmeye , önünden gidenler olmuş ki buraya yazan 78 -80 doğru arkadaşlar da KPSS'den 80 üzeri almış kişiler , millete vahiy mi geliyor sınavda bu sınav 78 ile kapatır 82 üstü de ilk 300 de olur , bence çok büyütuyoruz bazı şeyleri , kpss de 160 da 80 yapan insanlarız çoğumuz +80 puan alanlar olarak . Çok kolay olmayan bu sınavda 100 de 85 yapmak ciddi emek ister diye düşünüyorum , herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah önümüzde guy sınavı var hatalardan ders çıkarıp yolumuza devam edelim
-
@lex-fori ben ilk yazdığım mesajda kitaptan fotoğraflarını bile çekip attım o soruya da yaklaşık beş dakika vakit ayırdım. Senin istediğin olacak diye senin istediğin cevabı değil olması gereken cevabı söylüyorum. Üslubunuza dikkat edin.
-
@casanova Hocam ben bunu yazmamak için kendimi zor tutuyordum ama mecbur bıraktın. Ben 2017'de sınava girdim. İlk 100 de 20 puan türüm var. Bu sınava da p 48 95 puanla girdi. Bu sene 4 sınavda mülakata girdim. Onlarda seçtiğim mesleklerdi yani önüme gelene sınava girsem bu sayı 10 üstü olurdu. Çok fazla kurum sınavı tecrübem var. Ve 6100 dediğin kişilerin hepsi bu sınava bakmadı bile. Kısacası buraya bakıp GUY sınavına çalışmayacak kişiler varsa o onların sorunu diye düşünüyorum. Ben haftaya Sayıştay sınavına gireceğim. Bu sınav iyi geçti diye az çalışırsam sıkıntı bendedir. Kısacası sınav kolay falan değildi. Bunu nerden anlıyorsun dersen daha 90 yaptım diyen biri bile çıkmadı.
-
arkadaşlar en son kaymakamlık sürecini yaşadım ben. o sınavda da herkes çok kolaydı dedi ve sonradan yanlışlar çıkmaya başladı. aynı bu sınav gibi. herkes 23-24 doğru kapatır diyordu ve çok iddialı konuşuyordu. fakat sonuçlar açıklandığında hiçte öyle olmadı. 29 doğruyla kapattı. diyeceğim o ki 78 doğru falan diyenler o kadar ümitlenmesin. inşallah o kadar düşer tabi ki ben niye istemeyim düşmesini. ama hayal kırıklığına uğrayıp üzülmenizi istemiyorum. sınav 82-85 aralığında kapatacaktır.
-
@alika28 dikkat etmesi gerektiği uyarıdır kusurlu olması sonucu kınamadır . Ama bende soruda hangisini kastettiğini hatırlamıyorum
-
Neyse anlatamıyorum. Ben ders çalışmaya gidiyorum dostlar. Kendimizi yorup üzmeyelim Tahminimi yazdım ve sebeplerini de açıkladım. Dediğim gibi 80 üstü kapatma ihtimali yok. 600 kişi 80 üstü yapamaz bu sınavda :))
-
Ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mi arkadaşlar arayıp sormak lazim ama benim tel bozuk yaptıracak parada yok zaten baya bir süre telefonsuzum galiba
-
@kpssa34 memura davranışlarında kusurlu olduğunun yazı ile bildirilmesi diyordu