2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@alika28 benim tahminim 76-77
-
@yasemen guy en fazla 4 günde açiklandi
-
Zorluyorum muglak sorulari disarda tutuyorum 82 dogru var gibi duruyor. Yaptigim sersemce hatalara hayiflandim yeterince. Umarım bu hataların kurbanı olmam.
-
@gkhn-gnr puanımızı görebilecek miyiz yoksa ad soyad mı yazacak yalnızca bilginiz varmı hocam
-
@heredotolga bu zamana kadar puanlar açıklandı hep
-
@gkhn-gnr sistem den mi yoksa herkesin puanını içeren tablo halindemi açıklıyor hocam
-
@gkhn-gnr Hocam işte muğlak sorularda da bazılarımızin neti yukselecek bazılarımızın düşecek. ornegin safi vergi yükü yaptım yanlış sayıyorum 630 yaptim diye hatırlıyorum ama yanlış sayıyorum. 2 3 net asagi yukarı oynar herkesin. insallah yarın açıklanır da kaybettiysek de hizlica kabullenir yolumuza bakarız.
-
@heredotolga sistemde herkes kendi görebiliyor
-
@ilanmılano aynen herkesin böyle muallakta kaldığı 3_ 4 soru var hayirlisi
-
@ilanmılano hocam o kesin safi vergi yüku duy sorusu hatta aynisiymis
-
@nopainnogain 1 ay sonra açıklanacak olsa analiz kasmayız da yarın filan açıklanır diye derse de konsantre olamıyoruz issizlikten buna sardik hocam
-
Muallakta olan iki soru vardır.1.si dıssalik sorusu digeride muhasebedeki Sta sorusudir.
-
@zenginmemur hocam iktisat kong 2700 hatırladıklarım net olmayan çünkü sorular net hatirlanmiyor
-
@gkhn-gnr hocam ikisde net birisi arkadas yazmisti kamu ihale kurumu sinav sorusu digeride 2700 kar
-
@zenginmemur kik sorusu hangisiydi kardesim
-
@fatihmavcu yananci sermayeye kısıtlamaya gidilmistir diyodu
-
O zaman kimse yanlis anlamasin bende tahminimi yapayim.
Sinavin 70 sorusu herkes icin cerezdi.
10 sorusu orta derece
10 soru zor
10 da dikkat gerektiren soru vardi.Sinavin 80 in altina dusecegini zannetmiyorum 85 in de ustune cikmaz.
-
@zenginmemur o kesin yabancı sermaye demi, yani cevap o
-
@fatihmavcu evet
-
Herkes kendi puanini gorur taban sanmiyorum aciklanir mi,mulakata gideriz bir standart olmaz kimi sohbet havasinda kimi bayag grafik cizer soru cevaplar mulakat aciklanir puan yoktur sadece basarisiz yazisi olur,menfaati olup sisteme ses cikarmayan ve hatta puani muallak olup kadrolara girenlerede bu vesile ile selam ederim,onumuzdeki sinavlara bakalim arkadaslar oyalanmayalim