2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur bende 2700 ve yabancı sermaye yaptım ama emin olamıyorum bide herkes farkındadır çıkmış guy sorularında da cevap bu ama kurum doğru cevap olarak bunu kabul etti diye çözerken görmüştür o yüzden net konusamiorum
-
3 Muğlak sorumu yanlış sayarsam 77 dogru ediyor , gelirse gelir gelmezse önümüzde sayıştay vmy kaymakamlık var , hatakarından ders çıkarır onlara bakarım
-
@gkhn-gnr yok hocam sene olmus 2018 kurumda farkinda artik.
-
Safi vergi yükü de bir sinavda sorulmuş. Birkaç sayfa geride bir arkadaş paylaşmıştı pek rağbet görmedi.
-
kaç güne açıklanır acaba tahmini ?
-
@zenginmemur hocam o zamanda o sorulara itirazlar oldu ama değişiklik olmadi inş senin dediğin gibi olur
-
@can-mavi aynı durumdayız hocam bir iki sorudan giderse çok üzülürüm
-
Şimdi baktım 2008 vergi denetmenliği sorusu Safi vergi yükü cevap
-
Son yapılan guy sınavı 4 günde açıklandı. Bu yıl 14 temmuzda yapılan avukatlık sınavı 18 temmuzda açıklanmış az önde siteden kontrol ettim. Bu istikrar bozulmazsa dguyda 8 temmuzda açıklanır herhalde.
Eskiden sınav gecesi açıklanıyordu. Bunu 4 güne çektiler sanırım öyle gözüküyor
-
@maliyeciuzman teşekkürler
-
@i̇lanbekleyenbiri şıklarda neler var
-
@uruk-hai gerçek vergi
Safi vergi
Gayri safi vergi -
@i̇lanbekleyenbiri biraz safça ama ben kurumun yanlışın farkına varıp şıklara kapasiteyi koyduğunu düşünüyorum.sabahtan beri 2-3 tane makale okudum vergi yükü-kapasite-vergi gayreti ilişkisine dair.
-
@uruk-hai ama o kurumlar aynı değil:)
-
85 en kötü tahminim ama tabi yanılma payı var. Sınavdan çıkınca 9o altına düşmez demiştim.
-
Arkadaslar 250 mi 125 mi kafama takldi
-
@biriibfli 125 sabah bir arkadaş onunla alakalı bir video paylaşmıştı türevini alıp sıfıra eşitliyor.
-
125 olmalı cvp ya da 250 yapan neden bi açıklasa
-
@i̇lanbekleyenbiri galiba o yıllarda gib e bağlıydı.daha doğrusu gib maliyenin içindeyken ama tam emin değilim
-
Sermaye sorusu kayıtlı sermaye degıl mı yabancı sermaye sorusu nerde cıkmıs sayfala4 cok dolmus bulamadım da