2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Herkes yazsın dedik doğrusunu 4 kişi yazdı kpss gibi kolay olsaydı orda gördüğümüz gibi 110 netin altında alan yok gibiydi ve herkes hevesiydi netini yazmaya şimdi herkes pusuda gibi
-
Muğlak soruları (içinde dogru olması muhtemel olanlar da var) yanlış kabul edersem 80 doğru çıkıyor. Herkes yazsın en kötümser beklentisini bi fikir oluşur
-
@gkhn-gnr hocam ben sadece forumdan derlediklerimle soyluyorum 13 yanlisim var tartisilmayan soru ya da unuttugum sorum olabilir artabilir yazacktim ama genelde abartiosun filan diye topa tutulma oluyor yoksa yazardim sordugunuzda
-
@ilanmılano bencede ve eminim burda bi fikir edinebilirsek bunun 3 _ 5 doğru altı gelecektir
-
@shanks uyarma mı kınama mı
-
@gkhn-gnr bugün yarın açıklanacak zaten neyin analizini kasmaya çalışıyorsunuz hocam anlamadım
-
@duyguuu37 nie topa tutulasinki guy tercihi gibi insanları yanıltmaya çalışılacak bi durum yok anca kendini kandırır bu saatten sonra insanlar
-
@nopainnogain merak hocam
-
@alika28 kınama olur uyarma sadece dağa dikkatli ol der
-
12y 3 emin olmadigim 85 dogru hesapladim. Net cevaplari gormedigimiz icin daha dusukte olabilir net konusamiyorum.
-
@istatistikkk bence sınav kolaydı o yüzden yüksek kapatacağını düşünüyorum ve umutlanmamaya çalışıyorum.Sizin nasıldı ?
-
@shanks o zaman kınama şükür bir doğru çıktı
-
@gkhn-gnr 77 kesin doğrum var gerisi belirsiz ve yanlış. Bilmiyorum yeterli olur mu olmaz mı
-
Yüksek yapanlar sizin amacıniz nedir?Zaten sen mülakattasın.İsterse 70 baraji gecilemez.Ne olur biraz kendinizi bizlerin yerini alın.Halkbankta baraj asagiya cekildi.Belki bir il 3 kisi alcak va 3 kati mülakatli yerde 60ı gecen olmadi.Ankara gecen yıl 77 dogruda kaldi ve guy sinaviydi.Örnekler cok.
-
Maliye uzmanligi toplasan ilk 1000nin yaristigi sinav 80 soruda 60da kalmis.Yani oyle kisa yoldan en az 85le kapatir diyenlerin iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum
-
@elfelfelf bende cok kolay denilen guy sinavlarinda bile 80 üstü puanla alim yapan illerin bile bile en yüksek kurum sınavları 82 ile kapattı bu sinav guy sınavınınsan daha kaliteliydi diyerek 80 altı kapatacağını düsünuorum
-
Bi arada 82 p48 altı umutlanmasın dediler 78 küsürle kapattı insanlarda hep bi moral bozma çabası. Ben de kontrol ettim maksimum 20 yanlış var hayırlı olsun hakkımızda.
-
@tobıntax aynen max 20 yanlış hadi çok çok zorlama soruları da yanlış kabul etsem 22 yanlış olur. 78 doğru olur ki bu sınav için ideal. Bu sınava Kolay demek güven özveri ve tecrübe ister
-
81 hocam
-
Arkadaşlar bi kaç günde açıklanır diyorlar ya sınav sonucu mu sorular mı geçmişte bu kadar çabuk açıklandı?