2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eliff ki üstünden bı sene geçmesine rağmen bunu diyosunuz hocam kendinizi illaki geliştirdiniz o zaman 79 lara çekilebilir bence
-
@can-mavi sınava 750 birinden 500 birinden kişi çağırılms mülakata iki katı ise 150-100 kişi kazanmış hocam 82 puanla son giren
-
@i̇lanbekleyenbiri 73 ile 96 aynı soru
-
@mzeytci Bursa 82 İzmir 81 guy
-
@okanugur dostum yani birinden 300 kisi diğerinden ise 200 kisi sınavı geçmiş bunda ise 600 kişi kazanacak , diğer husus bu sınav daha zordu , bir başka husus ise Guy sınavlarında bunda olduğu gibi fazla orjinal soru olmuyor
-
@can-mavi zaten ben de sen gibi düşünüyorum dostum 80 nin altına ineceğini anlatmaya çalıştım aslında
-
@okanugur onun farkındayım ama 79 bile fazla bence
-
@shanks bu kadar kişi kalmış mıydı rakamları hatırlıyor musunuz? Alım sayılarını
-
@can-mavi hocam valla bana kalırsa da fazla ama forumda yüksek kapatacak iddialı ve hayal kırıklığı olmaması adına biraz yüksek tuttum
-
Arkadaşlar 24 ay kiralama sorusunda aylık mali tablo düzenliyor tarzı bişey yazıyordu onun kaydı nasıl olacaktı
-
@alika28 Bursa 100 İzmir 150 kişi alıyordu
-
@hazirlanan bbn sorusunu diyorsanız hocam toplam sabit maliyet 3.000.000 fiyat 140.000 birim maliyet 80.000.
toplam sabit maliye/fiyat-birim maliyet
3.000.000/140.000-80.000 = 5000 -
Gelir vergisine dahil değildir > şans oyunları
Ben böyle bir soru hatırlayamadım şıklarda başka çeldirici birşey var mıydı tongaya mı düştük acaba -
@cesss
Psd
Gel ay ait gid
Gel yıl ait gid
........................banka / kasa -
@maxmin hisse senedi yapmış birçok kişi belki sen de öyle yapmışsınızdir
-
@cesss genel yonetim gid. xxx
Gelecek aylara ait gid xxx
Gelecek yillara ait gid xxx
Banka xxx -
Yarın bi arayıp soralım açıklasınlar bir an önce bu boyle olmayacak.
-
@can-mavi olabilir cidden kesin ceyhanda hisse senedi vardı ve denizliyi okumadım
-
@ultras06 teşekkür ederim
-
@maxmin aynen c hisse sene diy di , d ise şans oyunları