2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri 82 de kayit tersi olacak 1 ocak i soruyordu.donem sonu değil onu oyle duzeltelim.
-
@sdf hocam siz bilirsiniz guy sinavinda erteleme filan olmaz dimi bayram haftasina denk geliyormus da,bir degisme olmaz degil mi bilet alacagimda
-
@beveridge-eğrisi doğru kayıt
01.01
RDgideri borçlu
BSR alacaklı -
@beveridge-eğrisi satış kaydinda özel fon nasıl borçta oluyo ya
-
@beveridge-eğrisi doğrusu bu zaten
-
@eliff çünkü yenilemek amacıyla bir şey sattığında bu özel fon hesabının alacağına kaydedilir , ancak soru bundan sonraki süreci soruyordu yeni Kamyonet almıştı , işte burada yeni alınan kamyonetin amortismanını özel fondan düşecektin yani özel fon bitene kadar borçlanacak
-
@can-mavi 2015 duy mülakat sorularimdan biriydi bu
-
@hickskaldor alacak kaydi basa yazilmis dogru. Benim kafa ilk borçlu kayit yazilir diye odaklanmis. Sorry
-
Bu sayida (600-650 arasi) mulakata kalacak 80 üstü kapatan bi sınav var mi hatırladığınız
-
Listedeki soruların cevabı kesin değil. Maksat soruların hepsini görüp hatırlamak
-
@beveridge-eğrisi tamam dönem başı kaydı bu
-
Hatta cevap da tam hatırlamıyorum ama
Özel fon borçlu
Gyg borçlu
Birikmiş amortisman alacaklı
Yani bu tarz bir şeydi çünkü amortisman özel fondan büyüktü ve borçlu hesaba çift kayıt yapılıyordu -
arkadaşlar cevabı 5000bin olan soruda ben uğraştım bulamadım bana açıklayabilecek olan var mı rica etsem ?
-
@hazirlanan 5000bin yazmışım pardon
-
@can-mavi
GYG 10
Özel fon 20
.......... Birikmiş amort 30 -
@i̇lanbekleyenbiri aynen dostum galiba bu sekildeydi
-
Şimdi baktım da geçen sene Bursa İzmir 82 falan ile kapatmış alımlarda bu sınava yakın alımlar , iki sınavı karşılaştırabilecek dostlar var mı acaba ikisine de giren , belki ona göre bı analiz yapabiliriz
-
@gökyeleli bu baslikta yazanlar arasinda kpssde iyi puan yapmis derece yapan birçok insan var. Buna ragmen en iyi dogru sayisi olarak 87 gördüm. Anketteki yigilma oranina bakarsak ve herkesin bekledigi dogrudan 2-3 puan daha asagi alacağını tahmin edersek sence de 83 utopik degil mi biraz?
-
@okanugur ıkisine de girdim bu daha zordu
-
@eliff peki geçen yıl bursa izmir kaç kişi aliyordu