2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@fatihmavcu hocam dedigin gibi degiskenleri yer degistirince baglantida bi skinti oluyo ama duz dusuncektik.
100 nominal degerli tahvili 70 liraya alirsak 30 lira kazanci var.60 liraya alirsak 40 lira kazanci.fiyat dustukce faiz getirisi artiyo yani. -
@sdf sonuna kadar hak veriyorum dostum açıkladığın seye. Sanırım ben biraz lm nin saga kayması üzerine ezber bi yaklaşımda bulunuyorum aradaki inceyi atlıyorum.
-
Arkadaşlar kıst amortisman nasıl 6.000 çıkıyor çözümünü yazabilir misiniz? Guyda da banko çıkar çünkü.
-
@duyguuu37 hocam ben 18 ağustosda guyda görevliyim devlet gelire ben de girdim görevli değil adaydım bu sefer inşallah girecekseniz guyda bir daha bakının :))
-
@fatihmavcu sizin son iletinizde yazdığınız doğru aslında ama ıs lm de bahsedilen tahvil değil para talebi. ordan bir karışıklık olmuş olabilir aklınızda.
-
Şimdi bakıyorum da güzel sınavmış , sınavdan çıkar çıkmaz sınav zordu deyince arkadaşlar yapma filan demişlerdi ama şimdi düşünüyorum ve haala kararım aynı güzel sınav olmuş
-
@can-mavi hocam birde su sınavın dususunu görsek tamamdır
-
@zenginmemur bence 76 77
-
@can-mavi inşallah hocam bu gecede yatırmayacak gib herhalde
-
@sdf aaa oyle mi hocamtamamdir
-
@fatihmavcu tahvil fiyati ile faiz ters orantılı çalışır yukarıda açıklamaya çalıştım , ancak is lm nasıl sadece finansal piyasaları içerir onu ben de anlamış değilim
-
@berdinyen kist amortisman taşıtın alındığı yılın bitmesine kaç AY kalmış ise o kadar süreli amortisman ayrılabileceğini gösterir. Örneğin; taşıtın değeri 120 bin ise 10 yılda ömrü var ise 1/10=0,10 dan her yıl 12 bin amortisman ayırabilir.Tasit dguyda dediği gibi 15/11/2018 de alınmış ise de gün hesabı önem arz etmez. iki ay için amortisman ayrılır .12 bin için aylık bin liradan 2bin lira amortisman ayrılır. Taşıtın ekonomik ömrünn sonunda yani 10.yil için 12 bin artı 10 bin daha 22 bin amortisman ayrılır.tabiki normal amortisman yöntemi için böyle azalan bakiyeler varsa *2 katı kadar hesaplanır.
-
125 250 olayında bir sonuç var mı?
-
Hadi su anketi yorumlayalım
-
@shanks onun icin video bile paylasildi hocam turev alip 0 a esitleniyor 125 cevap
-
@duyguuu37 İyi bir yanlış gitti
-
@can-mavi ankete göre 83 84 ama
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@fatihmavcu tahvil fiyati ile faiz ters orantılı çalışır yukarıda açıklamaya çalıştım , ancak is lm nasıl sadece finansal piyasaları içerir onu ben de anlamış değilim
Yani sonuçta mal piyasası da dengede , d şıkkı da yanlış gibime geliyor
-
@duyguuu37 o videoda düşük mal olmasından bahsediyordu ama soru bu muydu sanki başka bir şey isteniyordu soruda hangi gelir seviyesinde tüketim olmaz gibi bir şey miydi ya hatırlayamıyorum
-
@eliff kac kisi katılmıs suan