2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ultras06 psd ya da genel yonetim tam hatirlayamadm
-
@ultras06 satış faaliyetleri için diyordu ama farketmez bu kayda uygun tek şık vardı zaten
-
hisse senedi ihraç primleri olan soruda borçlumuydu alacaklımıydı? şıklarda hangisi vardı ikiside varmıydı?
-
@ilanmılano hocam kara geçiş noktası avcyi karşıladığı nokta değil mi ?
-
@shanks ben bu iki sınava da girdim farklı iller için o yüzden sordum. İkisini de kzandım çerez niyetine sınava girmişiz gibi hissetmiştim. Bursa dediğin 2014’deki sınav ve izmir 2015 sınavı hafızam beni yanıltmıyorsa. Bu iki sınav eğer doğru hatırlıyorsam bu dguy sınavının eline su dökemez. O kadar söylüyorum. Zaten çıkmış sorular var piyasada kitaplarda veya toplama olarak isteyen bakıp karşılaştırsın hak verecektir.
-
@hahamas hisse senedi ihraci tek şık diye hatirliyorum.ikisi menkul kiymet zarar seklindeydi digeri de hisse senetleriydi.
-
@alika28 Bende girdim ama hasta oldum hem tansiyon fırladı hem şeker başlamadan 2 kere tuvalete gittim olmadı.80 alabildim.Güneşe karşı çok hassasım zaten birde üstüne sırtında çantayla okul arayınca 45 dakika olmadı yollar kapalı olmasa taksi kapıda bıraksa ne güzel olurdu
-
@ultras06 hocam inşallah öyledir şuan tereddüte düştüm alacaklımı yaptım borçlumu diye primi görünce yapıştırmıştım onu kontrol etmedim hiç.
-
@fatihmavcu, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam mal piyasası yatırım ve tasarruflardan olusuyor zaten finansal demek yanlış olmaz aslında
Dostum cevabin açık şekilde tahvil fiyati ile faiz doğru orantılıdır olan şık olduğunu soyledik ten sonra tekrar d şıkkı na geçeyim , d şıkkında is lm sadece finansal piyasaları içerir diyordu ... bana göre bu da yanlış çünkü mal piyasası dengesi ne olacak , is deki investment yani yatırımlar ne olacak yatırımin günlük piyasadaki gibi tahvil senet vs değil de teçhizat inşaat stok vs olduğunu okuduğumuz kitaplar ne olacak , bence bu soruda da bir sıkıntı olabilir , ancak faiz fiyat şıkkı bariz yanlış
-
@hahamas aynen hocam cevaplarda prim yapayalniz duruyodu.hatta menkul kiymetten iki şık.konuyu bilmeyen şık mantigiyla cozenlere goz kirpiyodu.
-
@shanks yanlış bilmiyorsam Guy’un sürekli aynı soruları sorduğu zaman bile en yüksek İstanbul’du oda 84 dü.yani bence 84 dü geçmesi imkansız ama altınada inmez diye düşünüyorum
-
@cag317 tam 84 yani
-
@can-mavi veya 85 ama ben 84 diye hatırlıyorum oda hep aynı sorulardı milletin imece dönüp girdiği
-
Bazı kişilerin yasaklandığını görünce gerçekten çok sevindim. 15 gün boyunca uzun uzzzzun iletilerden, kendi doğrusuna doğru dedirtene kadar durmadan yazanlardan, ortamı gerenlerden, çok bildiğini zannedip sürekli akıl verip bunu da samimiyim sıfatı altına gizleyenler keşke şu foruma bir daha geri dönemese..
-
Her sınav sonrası bu forumu okurum hep o tarz 3 4 kişi olur ve hepte bunlar hüsrana uğrar
-
Galiba benim 1 soru daha gitti , toplam arz toplam talepten fazla olması nedir sorusuna ben durgunluk dedim ama deflasyon olacak büyük ihtimal
-
@ultras06 sağolasın içimi rahatlattın uyuyamazdım şimdi
-
bir de yatırımın faize duyarlılığı sıfırsa diyordu. o soruda şıklarda 'milli gelir azalır' diye bir şık vardı. doğru cevap o muydu?
-
@can-mavi cevaplarinda kitlik olan soru mu? Deflasyon varmiydi şıklarda
-
@can-mavi durgunluk , kitlik, enf,stagf vardi cevaplarda. Bende durgunluk dedim. Deflasyon yoktu diye hatirliyorum.