2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi hocam ciddi misiniz bu soruyu herkes ya durgunluk ya kıtlık yapmıştır... Ve fiyatlar genel düzeyinde oluşan değişmeyi sormuyordu. Uzun dönemde ekonomideki durumu soruyordu. Deflasyon değildir yani olmamali
-
@beveridge-eğrisi ınsallah öyledir
-
@can-mavi hocam stagflasyon ve enflasyon vardı siklarda evet internette arayınca cevabı deflasyon çıkıyor ama şükür ki siklarda yoktu
-
@okanugur içim rahatladı , bir an 1 yanlış daha çıktı diye epey canım sıkıldı
-
@can-mavi Aynı şeyler zaten ve öyle bir şık yok
-
@falanfilan deflasyon yokmuş şıklarda dostum , yanlış alarm
-
@can-mavi hocam rahat olun. Ben ilk deflasyonu aradim siklarda bulamayinca durgunluk dedim.
-
Ama şunu diyim bu sınav çok daha fazla patlardi ama muhasebe de biraz siklardan al yap olayı olmuş yoksa 4 doğru falan daha düşerdi , biraz çalışan insan için adaletsiz oldu orası muhasebesine güvenen insan için sanki.o yüzden bı sınav işleri gerçekten şans , soru tipine çok bağlı ya
-
@beveridge-eğrisi orada uzun dönem diye belirttigi için mi durgunluk yoksa zaten deflasyonda aynı anlama gelen durgunluk diye mi? Ben de durgunluk yaptım fakat kısa dönem deseydi cevabı ne olurdu sizce? Belki guyda çıkar diye merak ettim
-
Şu sınav yarın açıklansa da onumuzdeki sinavlara odaklansak.konulara calisirken sinavda cikmisti şunu mu yaptm ya da nasil yapamadim ah vahlariyla forumda buluyorum kendimi
-
@hahamas, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
bir de yatırımın faize duyarlılığı sıfırsa diyordu. o soruda şıklarda 'milli gelir azalır' diye bir şık vardı. doğru cevap o muydu?
arkadaşlar şu soruma da bir cevap verirmisiniz size zahmet.
-
@hahamas evet o doğru hocam, Is 0 ken maliye pol tam etkin, milli gelir de artar zaten
-
@falanfilan teşekkürler
-
@hahamas oydu hocam
-
@ultras06 aynen öyle güya ben bugun vmy ye çalıştım
-
@can-mavi sanki vmy de forumun sonuçlara etkisini esnek sınav sisteminde açıklayın diyecekler
-
@falanfilan uzun donem mi diyordu soruda beynim yandi artik hatirlamiyorum:) duz mantik deflasyon=durgunluk diyerek isaretlesim hocam.
-
@can-mavi yuzde 90 ertelenecek sinava calismaya calisiyoruz kafa dguyda. Bugunu cok bos gecirdim
-
@beveridge-eğrisi eh vmy ertelenirse bu sefer de sayıştay var , bence biran evvel açıklansın
-
@can-mavi hocam dur o bizim en banko doğrumuz daha fazla yanlışa kalbim dayanmaz durgunluk kesin doğru zaten şıklarda deflasyon yoktu. Ama başka bir soruda deflasyon olan bir şık vardı onunla karıştırıyor olabilirsin.