2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@moonlight il göç 70 kişi alımında bile 77 yle kapamıştı
-
@eliff aynen öyle örnekler çeşitlendirilebilir , il göç 20 kişilik alım (80 kişi mülakat) 76 ile kapattı
-
@moonlight, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hala ısrarla ve istikrarla 80 üstü kapatacak diyorsunuz ya , alım 75-80 kişi olsaydı mülakata kalacak aday sayısı 150-160 kişi olsaydı sonuna kadar haklıydınız , ama alım 300 kişi mülakata kalacak minimum 600 kişi , sınav epey çakal , hiçbir soruda dikkatsizliğe düşmeyen Süperman felan olması lazım , ne varsa şu forumda var ve bu forumun da ortalaması 77-78 doğru bence ve büyük ihtimak 76-77 ile kapatacak , 80 üstü kapatırsa kimse beni etiketlemesin bak gördün mü atıp tutuyordun diye , ben olağanı söylüyorum 80 üstü kapatması olağanüstü
sonuna kadar katılıyorum 2017 kpss ciddi bir puanım var,2018de de beklentim ilk 100, 4 senedir bu işin içindeyim dguy puan beklentim 83-84(soruları hızlı çözüp tuzağa düşmemin büyük etkisi var).Bir diğer gözlemim sınavda tanıştığım kişilerin ya özelde ya da devlette çalışıyor olup sınava hazırlanmaya adam akıllı zamanı olmayanlardı.
-
Dostlar kaçla kapatacağını bilmem ama bu kurum ne zaman açıklıyor bilgisi olan yok mu ?
-
Sinava girmedim ama butun yorumları okudum bu sınav sanirim basit sanıp gelişigüzel cozenlerin düştüğü bir sinav oldu bence.zor değildi belki ama dikkat isteyen bir sinavdi ve çoğu arkadaşımız o gün sınav heyecanı ya uyuyamadı ya yoldan geldi kaldığı yeri yadırgadı vs o an olmayacak sorularda hata yaptı..genel anlamda çok yüksek kapatmayacagini dusunuyorum ama belli bir doğru sayısında epey yigilma olcak 80 i bile görmeyecek kanaatindeyim
-
@kuşçubaşıeşref hocam şıkları hatırlıyor musun otofinansmanlı başka şık var mıydı?
-
@moonlight Hocam siz kac dogru bekliyorsunuz.
-
@istatistikçik kamuda memur olup bu sınavı bekleyip çok çalışamadan lakin guy çıkmış soruları çözerek, ve işlerinin verdği deneyim ile sınavı güzel geçen tanıdıklarım var. Sınav kpss puanı ile bile 78 kapatırken yazılı sınavda çok çok yüksek kapatmaz. En iyi geçti diyenin bile 10 yanlışı çıkarken 85 filan biraz uçuk. Herkese başarılar
-
@secret illaki bahsettiğiniz gibi kişiler de vardır,fakat genel olarak iş çıkışı yorgun argın 1-2 saatlik çalışmayla gününü tamamen derse ayıranların çalışması kıyaslanamaz.
-
@istatistikçik son sınavla giren guy larin coğu 2015 de elenen yani yaklaşık 3-4 yıldır guy çıkmış soruları çözen adamlar.bizim dairede 80 den aşağı bekleyen yok.kpss olsa yapamazlar ama bu soru tipi onların uzmanlik alanı
-
@istatistikçik haklısınız tabi ama şunu da demek istiyorum benim tanıdığım bu bi kaç kişi en az 3-4 yılını bu uğurda harcamış 85 puan üstü kişiler . Tecrübeleri en az 7-8 mülakat. Tabi 1-2 saatlik çalışma ile düzenli çalışma kıyaslanamaz ama benim çevremdeki kişiler adına tekrar etmeleri açısından 1-2 saatlik çalışma yetti. Ve hala atandığı halde iş çıkışı milli kütüphaneye gidip gece 12 de eve dönen kişiler bazısı tabi kimin kısmeti nerde bilemeyiz kimine tüm gün çalışma yetmez kimine 3 saat yeter bana mesela yıllar yetmiyor
-
@uruk-hai Doğrudur hocam ne diyeyim:) ben genelden bahsetmeye çalışıyorum.
-
Arayan yokmu sonuçalar ne zman açıklanacakmış
-
@vlkrt ticari kar ve isletme sermayesi de vardı hocam
-
@secret Bizde istanbuldan 8 kişi 2 arabayla geldik 7 kişi guy bir iki kişi hariç kitap açmadı diğerleri , siz çok çalışkanmışsınız
-
O değilde nolacak bu VDK'nın rezilliği.
-
@uruk-hai genelde öyle bence guyda da gördüğümüz gibi sonuçlar tahmin edilenin çok altında geldi
-
@gmsmustafa 78-79-80 bu üçünden biri olabilir
-
@maesteo ben çalışkanlık adına demedim grubun en tembeli benim ama 3 kişi sağlam çalışkan çevremden onlarda milli kütüphane saplantı , idealistler. Ama normal şekilde 1-2 saat çalışan da var ama kpss havası ankarada bir başka
-
@moonlight boşuna yoruyorsun kendini bunlar süper güçlü gençler