2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@mesutyrlmz soruları hatırlıyorumda birsürü var. : )
-
Sınav komisyonu toplanacak diye salladı diyen arkadaş sana birkaç birşey öğreteyim bizde sınavları bakan değil daire başkanı imzalar istersen son yapılan avukat sınavına gir bakalım kim imzalamış kimin mühürü var ayrıca yarın sınav komisyonunun toplanacağına dair somut şeyler söylerdim ama bu benim açımdan etik olmayabilir sallıyorsunuz yok bakan imzalayacak yok 1 hafta her yazanı trol sanıyorsunuz iyilik yapanda suç bugün kesin açıklanmayacak dedim bu kadar ama ne zaman açıklanacağını bilmiyorum hatta aranızdan bir arkadaş bana kurum sisteminden mesaj attı ona da söyledim bilmiyorum diye
-
@victory-carleone herkes süreyi olumlu olarak algılıyor ama bence büyük dezavantaj. Sorulara baktıkça değiştiriyorsun çünkü. Vakit bol irdeledikce irdeliyor insanlar. Vakit dar olsa böyle olmaz belli sorulara yogunlasilir. Bence sınavı önden yapıp bitiren işi götürür baktıkça beyin aldatıyor insanı çünkü. Bugün burada bir arkadaş yazmıştı 7 soru değiştirdim hepsi de yanlış çıktı diye çok haklı bir serzeniş.
-
@falanfilan bürokrat mı ? sabahtan akşama kadar guy üzerinden takipçi kasan bürokrat mı olur.ya düz memur ya hizmetli o yüzden kurum içi sınav istiyor.ben bu konuda kendisine hak veriyorum.işe girişler en alt seviyeden olmalı meslek içerisindeki başarıya ya da başarısızlığa göre yerin belli olmalı.
-
@alika28 aynen bende 6 soruyu deistrdim 5 i Doğruymuş 79 kaldı elimzde demekki kismet deilmis diorum saglik olsun
-
Tuğrul hocayi sevmiyor diye bir insan onun kitabindan faydalanmayacagi anlamina gelmez,ben sahsi tanimam esasen sahsi burada savunan savunmayan kimse tanimaz,bizim topluluga genelleme olarak cahil demesi ve ayrica her yazdiginda gondermeli davranmasi bana garip geldi bircok hoca izliyor dinliyor takip ediyoruz,onun gibi davranan gormedim,zaten sayfamizin ve forumun amacida Tugrul Bey degil bence konuyu uzatmayip kapatalim amaca donelimgaliba artik yarin aciklanir dimi
-
@uruk-hai ben kendisi bürokrat demedim. Bakanlıkta bize süreçle ilgili bilgi veren tek bürokrat hesap yok. Sadece ilan gelir, bakan duyurur ve biter. Bunu demek istiyorum.
-
@eemci ya şu deprem sorusunu hangi şehir yaptın.soruyu hatırlayamadım : )
-
@alika28 kesinlikle hocam bende sureden once ciktim bir kez kontrol ettim ve biraktim cunku forumdada oldugu gibi alan sorularina bin yorum yapabiliyo zihin
-
Allah şahit Tuğrul Koçer'i yolda görsem tanımam. Kurumiçi uzmanlığı desteklemesi eleştirilebilir ama içeriğinde Dguy'la ile ilgili bir tane soru olmamasına rağmen kapağına Dguy yazıp kitap çıkaran rantçıların olduğu yerde bu adam hiçbir karşılık beklemeden benimde faydalandığım İmece ve İmece Mülakat'ı çıkarıyorsa saygıyı hak ediyordur. Siyasi görüşü olabilir beğenmiyorsan takip etmeyebilirsin. Anlattığına göre kendisi zaten siyasi görüşünden dolayı 28 şubatta bedel ödemiş biri seni düşündüğü için "sosyal medyada görüşünü belirtme mülakata gireceksin" diyor. Ben vefadan yanayım. Kitap reklamı için gruplarda kırk takla atanların yanında bu adam biraz saygıyı hak ediyor.
-
@salihys düzceydi galiba
-
Gençler konuyu başka yere çekmeyin. Değil kitap yazmak İİBFli işsizler için bir harf yazmak için çaba gosterene dahi helal hoş olsun hakkı büyüktür. Olay imece falan değil. Onu hiç konuşmuyoruz zaten ne hocalar var onun da farkındayız. Yalnız insan yaptığı bir güzelliği anlamsız ve gereksiz bı kaç seyle mahvetmemeli. Bizler çocuk değiliz her birimiz yetişkin ve farkındalığı yüksek insanlarız. Bana samimi gelmeyen yonlerini ben dile getirdim yenilemek istemiyorum. Söz konusu mesele dile getirdiğim konular zaten. Onun dışında carpitmayin İmece'ye kimsenin laf ettiği yok ki kaldı ki etmemeli de. Bu konuyu uzatmak istemiyorum. Herkesin görüşü kendine.
-
@yavuzçağrı Siyasete girmeyin derken de gayet haklı bence
-
@eemci bende düzce yaptım ama şaşırtmalı soru gibi geldi bana. neyse : )
-
@salihys Depremden sonra il olanı soruyorsa Düzce 1999 depreminden sonra il oldu hocam. Daha taze bir iliz
-
@varolistan yok hocam. bi ayrıcalık veriliyor ama soruyu hatırlayamadım. deprem sonrası o ayrıcalığı verilen son il diyodu. soruyu tam olarak hatırlayabilsem netten bakıcam da soruyu da tam hatırlayamıyorum
-
@mzeytci 4 soru değiştirdim ben de 3ü yanlış cikti. Guyda doğrusuyla yanlisiyla bir saatte yapıp cikcam degistirdikce zaten kaybediyoruz. 78 doğrudayim ben de tam sınırda hissediyorum kendimi.
-
@alika28 bencede sınav süresinin uzun olması hem iyi gem kötü sınava 100 dk verse yetiştiremeyeceğiz ama uzun zamanda yaptığımız doğruları değiştiriyoruz ama uzun zaman olmadı bile insanı rahatlatır
-
@duyguuu37 en iyisini yapmışsınız hocam siz kaç doğru bekliyorsunuz
-
@alika28 adim gibi bildgm cevaplari deistirmekte cok koyuyo arkadas yaa acaip sinirlerimi bozdu kismet deil diorm artk herkes 80 den asagi kapamaz diyince umutlar bitti