2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@eemci
S
salihys 1 dakikadan önceevet eemyim. yok herkes yapıp çıkamaz.sınav çok zor değildi ama kolayda değildi.ben 65 75 arası bişey bekliyorum.emin olduklarım 65 tane.eğer o barajda kalırsam çok üzülücem.bende çok merak ediyorum bu baraj işini naparlar diye.çünkü o sınavda 50 kişinin 70 alması mümkün değil.bilgsyr ve yazılım mühendisleri önde gelir ama yinede teorik soruda çok vardı.şöyle söyleyeyim.2015 te 140 alıma 2500 kişi katılmıştı ve toplam geçen 150 falandı.ve o sınavda 50 soru vardı ve çağrılan bi şehrin taban puan 71 di. (nasıl oluyorsa?) o sınava bende girdim.bişe bilmiyodum o zman.salladım çıktım.şimdi 2500 değil 200 kişi girdi ve yine millet çıktı gitti.acaba sonuç ne olur bakcaz artık
-
@alika28 kardeş haklısın ama bence okadarda zor değildi hani dersenki çokmu iyi yaptın yok yapamadım ama tamamen benden kaynaklı sayıştayın iptal edilen sonavından beri çalışmıyorum ama bana kolay gibi geldi ayrıca sınav soruları ve süreyide birlikde düşünmek lazım bemce
-
@gresham-t İyiliğimizi istiyordur ama kendisine hiç bir şekilde su sıçramasın da istiyor.Geçen sene kurum niye açıklamıyor diye kızınca bildiğin tutuştu.Bunlar burada sitem ederse döner dolaşır beni bulur diye.
-
@g-uzmanı Tuğrul Koçer'in eleştirilecek yanları var.Bazen bende bazı şeyleri abartıyor yada çok ucu açık konuşuyor diye kızıyorum. ama burda bazı arkadaşlar nefretle bakıyor adama nedense anlamadım. Sırf şu imece hakkına en fazla takipten çıkarsın görmezsin olur biter ama bazıları nedense çok bilenmiş garip. Burda nerdeyse kimsenin uğraşmayacağı bir işi parasız yapmış ve bence Guy için piyasada ki en iyi kaynak nerdeyse hepimiz kullandık kullanıyoruz.
-
@salihys 2.gruptan mı grdın sınava muhendslkten hatrladgn sorular var mı
-
@salihys bende 60 üzeri bekliyorum artık kaç olursa geçermiyim geçemezmiyim bakalım. sonunda yine mülakat var. BTK da yazılıyı gectim mülakatta elediler. en azından bu kurum şeffaf kaç puan aldığın belli BTK da oda yoktu.
-
@eemci btk personel alım işlerinde hiç şeffaf olmayan bir kurum hocam ama o sınavı geçtiysen bunu rahat geçersin tahminen. O sınav zordu epey.
-
@rmazandavulcusu muhendısler hatrladgnz soruları yazarmsnz
-
@eemci sınav bitti saydım emin olduklarım 65 taneydi..inşallah onlardan yanlışım çıkmazsa 70 i bulur yok çıkarsa 60 70 arası kalır.ya ben inanmıyorum 50 kişiden fazla kişinin bu sınavdan 70 alacağına.bi standart sapma yapmaları lazım bence ki puanlar 70 i görsün
-
@rmazandavulcusu kısmet bakalım BTK da kendi bölümümden sorularda vardı haberleşme elektronik felan o yüzden biraz yapabilmiştim. bunda da artık ne gelirse.
-
@gmsmustafa buranın ss sini paylaşmış buradan duyup twitter da takipçi kasıyor
-
@salihys hocam girenlerin çoğu bilgisayarcıdır yapmışlardır. eem ci olarak sınava 1 hafta çalışabildim bir yıllık derslere unixe javaya veri tabanı SQL e .onlar rahat yapmışlardır.
-
:))) Tuğrul Koçer gönderimi ekran görüntüsü yapıp tweet atmış. Takipcileri de postun altına yaziyor. İşte bundan bahsediyorum. Buna gerek yok hoca. Bu işler twetterda destekçi işleriyle olmuyor. Madem gizliden takip ediyorsun millete bakın hakkımda neler yazıyorlar minvalinde yaklaşma buraya yaz işte. Samimi ve objektif ol demişsin. (madem okuyor, direkt ona hitap edeyim ) Sen değil misin partili takılıp sonra da herkesi kucakliyomus gibi gözüken. "Şunları yapmayın bakın mülakatlar sıkıntı çıkarır, abiniz olarak uyarıyorum" diyip 2 dk sonra şunlar şöyle bunlar böyle bu kafadakiler beni takip etmesin, evet siyasiyse siyasi deyip azılı bı partizan gibi davranan. Kurum içine verdigin destek konusunu hiç açmıyorum bile. Objektif olma meselesinden öyle mi ah ahh:)
-
@uruk-hai duymuyor kardeşim bence direkt buraya üye ve yazılanları anı anına okuyor emin olabilirsin
-
@eemci valla hocam illaki yapan vardır. ama benim sınıfta 50 kişi vardı.ilk yarım saatte kafayı kadırdım yarısı boş.yine söylüyorum 2015 te 20 katı (140*20)çağrılmıştı ve 3000 e yakın kişi girmişti ve gelir idaresi sınavıydı ve 50 soruydu ve daha kolaydı ve o sınavda 150 kişi geçebildi sınavı.bunda 20 java 20 unix vardı. ..bu sınavda sorular arasında çok kolay sorular yanında ince ince ayrıntı teorik sorular vardı.((hocam sınav duyurularından 14 kasım 2015 guy sınavına bak.orda kazananları ve çağrılanları incele.orda hangii şehrilerin kaçla kapadığınada bak) bana yaz.
-
@gresham-t bende baktim hocam bayag TY ekibinide cahil ilan etmis kendisi ve yandaslari cok sasirdim,burada okurken kendisini pek tanimiyordum twitterda denk geliyordum arada,Twitter kapak fotografina ayri şok oldum neyse Tuğrul Bey gibi bilginler,bilgilerine sığınıp bizi cahil ilan etmeye devam etsin biz cahiller olarakda ogrenmeye dogru hocalarin lisani ile devamm edelim..
-
herkesin bir siyasi görüşü var. Siyasi görüşü olması herkesi kuçaklamadıgı anlamına gelmez. Tuğrul hocanın öğrenci üzerinden hiçbir faydası yoktur. Az çok birşeyler katmaya çalışıyor adam. Ne alıp veremediğiniz var bilemedim. Sizinle aynı düşünmüyor diye yaptıklarını gözardı edemezsiniz. Guy kitabını 60-70 e satan adamlar pohpohlanır, öğrenci çıkmış soruya boşa para vermesin diyerek oturup çıkarı olmadan kitabı hazırlayan insanın değeri bilinmez. Neyse arkadaşlar piyasada düşmanlık beslenecek en son adam Tuğrul hocadır.
-
Ben bugün imece çıktısını aldım şöyle bir içeriğine baktım da baya emek verilmiş ve çok hoşuma gitti. Bir adam bunu ücretsiz bir şekilde yapmışsa ben o adama sadece saygı duyarım.
-
"DGUY sonuç listesini BAKAN imzalamaz.Sınav Komisyon Başkani ya da adına İnsan Kaynakları Daire Başkanı imzalar."
Tuğrul Koçer'i tanımam lakin üstteki dediği de doğru :))
-
Şu süreçte karşılıksız yardımı dokundu bize, belki sizlerin ihtiyacı olmamıştır ama bana fazlasıyla oldu. Gördüğü zaman sorularimiza eksiksiz cevap veriyor twitle. Bunu hangi bürokrasi yapıyor? Yapması gereken kişiler bile yapmıyor. Kurum içi desteğini ben de onaylamıyorum ama bu şekilde eleştiriyi hakedecek bir şey yapmadıgini goruyorum. Sanırım siyasi görüşü nedeniyle bu eleştiriler. Açıkçası ben böyle görüyorum.