2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Arkadaslar yanlıs alarm ben girebildim siteye
-
Açıldı
-
Girdim.ben şu an
-
Gib “mesela yani” dedi.
-
Arkadaşlar bekliyoruz biliyorum ama yakın zamanda sınavı olan arkadaşlarım bu zamanlar çok kıymetli çıkmış guy sorularına bakın. Lutfen
-
Listeylemi aciklaniyo yoksa biz online sayfadanmi ogrencez
-
Sitenin kitlenmesi bile forumda dalga etkisi oluşturuyor bu iibf nin halı nicedir :))
-
Şu an yine girilmiyor siteye ama ben bu geceden ümidi kestim
-
@ceks74 Ben giriyorum çok rahat
-
Arkadaslar kafanizi agritmak istemiyorum daha fazla soruyla ama yurutmenin durdirilmasi kararlarina karsi olan sorunun cevabi neydi net olarak
-
-
@parasalci ivedi yargılamada yürütmenin durdurulması kararına itiraz edilemez. Yanlış olan soruluyordu. Cevap da yürütmenin durdurulmasına 30 gün içinde itiraz edilmeli gibi bir şeydi.
-
@nisan tesekkur ederimm iyi aksamlar
-
Tuğrul twitırda yarin açıklacagini soyluyo.açiklanmazsa hesabi kapatcakmis.
-
@victory-carleone üstad bu sınavı 2013 sınavıyla kıyaslamak saçma olur çünkü o sınav bariz belliydi bir şeyler olduğu zaten senin de dediğin gibi büyük çoğunluğu ihraç edildi. ben de senin kadar eski olmasam da envai çeşit sınava girdim. Yazılı test. Bu sınavın testi ilk üçe oynar girdiklerim arasında. Gerek soruların ortanın üstü olması gerekse de direk bilgi sorması biraz daha zorlaştırdı. Sayının da biraz yüksek olması puanı düşürecek gibi gözüküyor.
-
@parasalci liste , sen kendi şifrenle girip puanını görebiliyorsun (liste gib duyurularda yayımlanacak)
-
@moonlight tesekurler tez zamanda aciklanirda kurtuluruz yoksa insanlar birbirini yicek
-
@rybczynski2 +1
-
@ultras06 her gün farklı bir tahmin yaptı. Elbet tutturacak.
-
@ultras06 zaten kapatcaktirda kendine bahane bulmuş o