2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi hayırdır kardeş? ne için mesaj atacak sana?
-
@emredurmaz Anladım hocam sağolasın
-
@george bir şey soracaktım da gerek kalmadı
-
@emredurmaz hocam yani bugün açıklanma ihtimali yüksek ? Öğleden sonra açıklanır mı ?
-
Saat kaç gibi açıklanmasını bekliyoruz?
-
@yorgunsavaşçı açıklanma ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum kim biliyorum derse yalan söyler
-
4.gün olduğu için bugün bu iş biter gibi
-
@emredurmaz peki hocam puanlarla ilgili bir şeyler dönmüyor mu gib de ?
-
Sanırım beklenenden yukarı kapatacak ben 79 tahmin etmiştim şuan içimden 81 geçiyor.
-
@istatistikçik hocam duyumunuzsa sıkıntıda,sadece içinizden geçiyorsa sıkıntı yok
-
@istatistikçik Tahmin mi duyum mu
-
Hocam işsiz adamın ne duyumu olacak,içerden tanıdığım olsa on defa atanırdım:) içimden gelen bu sadece.
-
Duyumda son nokta: Bugün üzerimde bir ağırlık var sanırım açıklanacak. Nemden de olabilir gerçi
-
@istatistikçik, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Hocam işsiz adamın ne duyumu olacak,içerden tanıdığım olsa on defa atanırdım:) içimden gelen bu sadece.
-
Keşke 1 ay sonra açıklansaydı bu ne ya beklemekten bütün bünyemiz şaştı ya ders çalışmamız gereken yerde burda sayfa yeniliyoruz
-
duyum alan var mı?
-
Anket ne durumda acaba?
-
@otuzyılsavaşı , muhteşem di ya
-
@no33 benim de dizlerim ağrıyor 81 le kapatır diye hissediyorum :d
-
@zenginmemur 315 oy kullanılmış. %87 lik kesim 76 ile 90 dogru arasında bekliyor. Ankete göre bakacak olursak 79-80 le kapatır gibi. Ama ben anketin yaniltici oldugunu düşünüp ilk günkü tahminimde ısrar ediyorum (77)