2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bugün açıklanmalı yaa kafa rahat çalışmak istiyorum kafamda ne oldu sorusu var sürekli
-
@duyguuu37 ben çıkınca arkadaşı aradım bu kadar basit olmamalıydı ded üç gündür arayıp 76ya düşer mi kanka diyor düşer düşer
-
Çalışanlara zor , öylesine girenlere çok kolay dedirten sınav
-
bu kitapçığı dikkat dağıtsın diye mi ufak yapıyorlar acaba
-
Bir Allahın kulu da şu sınava giren öğrencileri düşünmüyor mu. Bunlar sınav takviminin yoğunluğunu bilmiyor mu. 1 günde halledilebilecek bir şeyi neden bu kadar uzatırlar. ( kusura bakmayın ben hiç öyle sınavda hatali yanlış soruları tartıştıklarını düşünmüyorum ) bu kurumlarda çalışan insanlar da Allah korkusu yok mu. Geç açıklayınca kurumun kalitesi mi guvenirligi mi artıyor. Insanların daha da yipratmaktan kul hakkına girmekten başka bir şey değil. VDK yı hiç demiyorum Allaha havale ediyorum.
-
Bakın ben minimum 13-14 soruda iki şık arasında kaldım ki gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş kalmış ikilemde. E illaki yanlış yaptığın da oluyor eksik okuyorsun yanlış çözüyorsun oradan da gidiyor yani 20 yanlış ideal bu sınav için ne kadar altına düşer ikinci 300 belirler
-
Ben üç gündür ders çalışmadım günde bir saat anca açıklasalar da yolumuza baksak. Guy da gidecek elimizden böyle giderse
-
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir Allahın kulu da şu sınava giren öğrencileri düşünmüyor mu. Bunlar sınav takviminin yoğunluğunu bilmiyor mu. 1 günde halledilebilecek bir şeyi neden bu kadar uzatırlar. ( kusura bakmayın ben hiç öyle sınavda hatali yanlış soruları tartıştıklarını düşünmüyorum ) bu kurumlarda çalışan insanlar da Allah korkusu yok mu. Geç açıklayınca kurumun kalitesi mi guvenirligi mi artıyor. Insanların daha da yipratmaktan kul hakkına girmekten başka bir şey değil. VDK yı hiç demiyorum Allaha havale ediyorum.
hocam bence haksızlık ediyorsunuz daha bugün 3. iş günü
-
@duyguuu37 hocam ben de bi ben yapamadm sandm cok soruda iki sık arasinda kalmstm cunku:)
-
@kortex Bu sınavın okunması 1 saat dedi bir hoca hadi hatalı sorular var de 1 günde onlar sürsün eee gerisi ne oluyor
-
@kortex ben de öyle düşünmeye basladım hocam:) sanki dogrudur yanlıştır sorularının da altını çizmiyorlar ben daha soruyu net anlayamadan yorumlamaya baslamışım tam bi önyargı örnegi:)
-
Arkadaşlar 316 kişinin oyladığı anket sonucuna baktığımızda
90 ve üzeri : %4
[85-90) arası : %10
[84-82] arası : %28
vs.vs.vs.Bu şekilde bakınca ve ilk %20'nin mülakata kalacağı düşünülürse 83-84 ile kapatacağa benziyor.
Sınavdan ilk çıktığımda 87 den aşağı kapatmaz diyordum, daha sonra tahminimi bende 83-84 çektim. Bu Anket de tahminimi destekliyor.Tabi gönül ister ki 78-79 ile kapatsın. Benimki sadece tahmin ve akıl yürütme.
-
Hocam iş müfettiş yardımcılığı sınavına girdiniz mi bilmiyorum da, girmediyseniz hiç bulaşmayın. Sınava 2 aralıkta girdik, mülakatlar 20 nisanda bitti hala sonuç bekliyoruz.. @umuttukenmez
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex Bu sınavın okunması 1 saat dedi bir hoca hadi hatalı sorular var de 1 günde onlar sürsün eee gerisi ne oluyor
yav hocam tamam okunması 1 saatte ben okudum al buda sonuçlar demekle olmuyor illa ki takip edilmesi gereken prosedürler vardır.
-
@kortex eskiden de vardı o prosedürler ama akşamına açıklanıyordu
-
@gresham-t biz de biliriz üç beş tık için kurum içi emek hırsızlığına destek vermeyi lakin içimiz el vermez.
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex eskiden de vardı o prosedürler ama akşamına açıklanıyordu
doğrudur hocam bir şey diyemeyeceğim ben ilk defa girdim ama bilerek süre uzattıklarını da düşünmüyorum açıkçası.
-
@kortex Bilerek değildir ama hızlı olması için artı bir çaba gösterdiklerini hiç sanmıyorum
-
@kortex geçen sene guy sınavı için aradığımızda artık eskisi gibi sonuçların hemen açıklanmasını beklemeyin demişlerdi. Sence prosedür gereği mi dedi keyfiyet için mi dedi. Ben sana söylim keyfiyet için geçen senede hatali soru vardı ve iptal edilmedi. Bunların amacı geç açıklayıp kurumun kalitesini arttığını zannetmek
-
@kriza ankete herkesin bi iki net fazla ile katıldığını düşünüyorum .
Birde özellikle yüksek alanlar daha çok bu gibi anketleri oylar.
Bende bahsedildiği gibi 76lara düşceğini zannetmiyorum.
Minimum 79 gibi geliyor.
Açıklansa da bitse bu çile .