2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex geçen sene guy sınavı için aradığımızda artık eskisi gibi sonuçların hemen açıklanmasını beklemeyin demişlerdi. Sence prosedür gereği mi dedi keyfiyet için mi dedi. Ben sana söylim keyfiyet için geçen senede hatali soru vardı ve iptal edilmedi. Bunların amacı geç açıklayıp kurumun kalitesini arttığını zannetmek
dediğim gibi hocam ben ilk defa girdiğim için geçen sene hakkında bilgim yok ama girdiğim salonda, salon başkanı ile sınav sonunda konuşma fırsatı oldu sınav sonuna kaldığım için, sonuçlar bir hafta içinde açıklanır ama mülakat süreci uzun sürer dedi.
-
@yorgunsavaşçı Hocam bir de merkez kadro olunca 80 altını psikolojik olarak insan düşünemiyor bile. Sonuçta Son adayın puanı bile kpss de ilk 6binde ki sınava katılanların %70'i ilk 3bindedir. Rakipler güçlü yani.
-
@george İsmail Aslanın sınav nasıldı diye sorabilecegi samimiyette biriyseniz söyleyinde bizi çok bekletmesinler
-
@alika28, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bu sınava kolay diyenle tanışmak isterim. Bu kolaysa masraf yapıp Ankara’ya gitmeye gerek yok. Hem maddi hem manevi yıpranıyoruz
Merhaba kardeşim. -
@kortex ne olursa olsun ben hiç bir kurumun hakkaniyetli adaletli ve öğrencileri düşündüğünü zannetmiyorum. Bu kişiler kurumda bu işle ilgileniyorlar ve adam ehli keyf davranıp işi uzattıkları düşünüyorum ve duyuyorum. Öğrenciyi düşünen var mıdır var ama onlarında elinden gelen bir şey yok. Hepimizin bildiği bir şey bu teori değil gerçek: bürokrasi devlete her zaman yük olmuştur yük alan değil. Allah bizleri işimizi ıyi yapanlardan eylesin
-
@kortex, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@umuttukenmez, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@kortex geçen sene guy sınavı için aradığımızda artık eskisi gibi sonuçların hemen açıklanmasını beklemeyin demişlerdi. Sence prosedür gereği mi dedi keyfiyet için mi dedi. Ben sana söylim keyfiyet için geçen senede hatali soru vardı ve iptal edilmedi. Bunların amacı geç açıklayıp kurumun kalitesini arttığını zannetmek
dediğim gibi hocam ben ilk defa girdiğim için geçen sene hakkında bilgim yok ama girdiğim salonda, salon başkanı ile sınav sonunda konuşma fırsatı oldu sınav sonuna kaldığım için, sonuçlar bir hafta içinde açıklanır ama mülakat süreci uzun sürer dedi.
hocam o salon başkanları ne biliyo ki... ben son yapılan guy da gözetmendim .inanın hiçbir bilgim yoktu .kimsenin yok .zaten .herkes tahminlerine göre bi şey diyor .bekleyip görmekten başka bi şey yok .bak ben de sizin gibi oturuyorum ekrana bakıyorum .burda da dün dediler ki bakanın açıklayın demesini bekliyorlarmış.yani biliyor muyuz guy sınavına kadar açıklayacaklarını ??? belki de onun bitmesini bekleyecekler .siz oturun dersinize çalışın .gelirse şapkadan çıkmış gibi sevinirsiniz...
-
Kişisel görüşüm, sınavın dikkat ölçmeyi biraz abartmış olması zor olduğu anlamına gelmediğidir. Şu kıt dönemde Merkez uzmanlık sınavının bu kadar basit olmaması gerektiği kanaatindeyim. Nasıl basit, neresi basit soruları gelmeden neden böyle düşündüğümü açıklayım.
1- soruların %90 ı ya çıkmış, ya da benzerleri her hangi bir sınavda çıkmış kalıplardı.
2- %70 i azıcık bu yolda ter dökmüş kişilerin 5 sn de yapabileceği sorulardı ( biraz dikkat ile )
3- Yapılan yanlışların çoğu bilgisizlikten, görmediğimiz veya saklı dip köşe yerler değil sadece aaa bunu Nasıl düşünemedim kaçırdım vs hissi yaratan kesimlerdi.
4- sınava giren kitlenin sınavı nede olsa GİB yapıyor rehavetine kapılması
5- ösym tarzı soru kalıplarına alışmış olmamızın farklı söylem tarzında soru geldiğinde netlik konusunda sıkıntı yaşanıldığı için zor olarak atfedilmesi.
Tamamen kişisel düşüncelerimdir -
Açıklansa bile anca mesai saati sonu açıklarlar galiba
-
@aynstayn Katılmıyorum.Risk analizi dikkat gerektirir,manidar bir sınavdı.
-
F5 tuşu aşındı.
-
Hocam genelde kurumlar geç açıklıyor bir duyum mu aldınız erken açıklayacaklarına dair yani ben bu alım işlerini 1 yıldır takip ediyorum kurumlar en az 1 2 haftadan öce belki daha fazla sürede açıklıyorlar ?
-
@istatistikçik bende düşünüyorum hocam acaba hangi soru zordu diye , aklıma engel denkleminden başka soru gelmiyor. Zorluk olgusuna bakış açımız farklı olabilir saygı duyuyorum.
-
@rdvnsrc42 Geç mi Gib in geç açıklama rekoru 4 gün
-
@aynstayn hayır zor değildi onda hem fikiriz fakat,dikkat gerektiren ikilemde bırakan sorular vardı.
-
@rdvnsrc42 Gib fazla geciktirmiyo.guy yazilisi da mulakati da ayni gun aciklanirdi.sonucu otobusde memleketine donerken ogrenenler mulakatin oldugu gece binanin onunde listeden adına bakmaya çalısanlar vs haliyle beklentiye girildi
-
@istatistikçik e tamam onu bende söyledim :))
-
@shanks daha birkaç sınavdır gib 3-4 günde açıklıyor normalde gece açıklanırdı. 2015 guy olanlar bilir. ama sınav niçin bu kadar erken açıklanıyor diye itirazlar olduğu için gib e açıklama süresini 3-4 güne çıkardı sgk da kiler sanırsam 7 ay beklediler benim arkadaşım sgk yı beklerken 1 kuruma yerleşip 4 aylık çalışanken üstüne daha üst bir kurumun sınavına bile katılmıştı daha 4. Gün maşallah nasıl sabırsızlık sakin olun lütfen
-
@secret bunun bi de sözlüsü var. sgk da sadece mülakat.
-
@james-buchanan sözlüsü çok uzun sürmeden açıklanıyor ve işe başlatmaları 3 hafta da yapmaya başlamıştı gib
-
@secret Bu daha fena asıl uyku yok ders çalışmak yok Sgk için en azından ilk 3 ay falan beklemiyorduk.