2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@shanks dua ette gib sgk veya diğer kurumlar gibi aylarca bekletmiyor mübarek bekletmeyince daha çok tepki görüyorsun
-
Öğleden sonra açıklanır galiba bugün açıklanacaksa. Eğer mülakata kalmazsam bana yazıklar olsun
-
@maxmin Hocam bu daha fena yatıyorum ikide bir her an açıklanır diye yatarken bile uyanıp bakıyorum 2 saat uyu bak 2 saat uyu bak
-
Sonuç bugün açıklanirsa GiB bizi simartmis olacak 4 günse 4 gün beklerim guy sonucu için de.
-
@maxmin bekletmenin sence bir sebebi var mi.
-
@shanks ben genel durumu söyledim hatta son yıllarda iyice abarttılar mesela btk yazılı sınavını 2 ay sonra açıkladılar 50 soru ve optik yani o yüzden dedim .Ben gib in sistemini bilmiyorum daha önce girmedim ama dediğim gibi genel durum üzerinden böyle bir şey söyledim .. Açıklanması erkenden elbette ki çok iyi olur
-
@shanks bilemiyorum Kişiden kişiye değişir ben bildiğimi söyledim gib uzatan bir kurum değil. Ki bu senede ocakta iş başı yaptırıp yeni ilana çıkacak. Aldığım duyum o yani ekim başı mülakat başlar yine kasım ortasında açıklanır aralık sonu ocaktan itibaren de çağrılmalar olur ki sayı geçen seneye göre yarısı kadar
-
@secret hocam dguy + guy'un dediginiz gibi mülakatlari Kasım ayi gelmeden biter mi? Mulakat sonucu onemli degil. Kasim'da askerim de.
-
@secret 2019 başında yeni sisteme geçileceği için o tarihe kadar mülakat, eğitim vs her şeyin bitirilip görev başı yapılması öngörüldüğü için bu tahsislerin yapıldığı, ocaktan önce göreve başlanıldığı tüm kesimler tarafından dile getiriliyor. İnş bu sefer planlarına uyarlar.
-
@aynstayn ben de aynı şeyi dusunuyorum yil çıkmadan is başı yapılır yeni ilan da gelir
-
Sabırsız değiliz.Biz olması gerekeni bekliyoruz ve istiyoruz. GİB sınavları normalde 1 ayda açıklansa da biz 3-4 gündür bu durumdan şikayet etsek neyse ama durum öyle değil , bu kurumun maksimumu 4 gün .. kaymakalık mülakat 2016 da 78 günde açıklandı , 2017 de 58 günde açıklandı , e normalde kaymakalık mülakatı ortalama birkaç hafta içinde açıklanıyordu 2016 da 78 gün sürünce insanlar çıtayı yükseltti 58 güne şükretti ,, ama guy öyle değil bugün 16.00 dan sonra gib her saniye mütemadiyen sabırları zorlayacak
-
@aydinata44 hocam askerdeyken mülakat olursa bi şekilde izin almaya çalışrsın çok da düşünüm sıkma canını,var öle tanıdıgm biri
-
@narca @emredurmaz bilgi var mı? açıklanma durumu nedir?
-
@aydinata44 ben ne dguy ne de guy değilim ama gib’e yerleşen çok arkadaşım var 1000 kişilik ilanda verilmiş sözü gerçekleştirmek ve bazı nedenlerden dolayı çıkılmış ilandı. Dguy da çok ihtiyaç olduğu için bu kadar bi ilana çıkıldı geçmişe bakıldığında merkez uzmanlıkları ilanı 50 yi geçmez. Yeni 1500 kişilik guy ilanı gelebilir diye biliyorum. Ve sürecin geçen senekine benzer işleyip sene başına kadar yapacaklarını. Çünkü bu ilanlar tamamlanmadan yeni ilana çıkamayabilirler. Ki geçen sene başlayanların eğitimi devam ediyor. Tabi ben kesin birşey diyemem. sadece arkadaşlarımdan aldığım bilgi bu. Ne kadar doğru yanlış diyemem. Kimsenin vebalini almak istemem. Herkesin gönlünden geçen olur inşallah başarılar dilerim
-
@secret dguy sınavı yeni kurulan birim için şu an yapıldı hocam, ihtiyaç vardır yine merkezde ama malesef onun için gelmedi. 2018 başında KDV değişiklikleri kanunun içerisinde tahsis edilen kadro bu. Bu yüzden sayı vermek çok doğru değil malesef ihtiyaca dönük alım yapılmıyor ve bunu anlayamiyoruz
-
@moonlight ben de sizle bu süreçte olan biriyim. Çok iyi de anlıyorum. Lakin haftasonu 3 sınav var. Sonuç beklerken ne kadar zor olduğunu da biliyorum yazılıyı geçemedikten sonra ki pişmanlığı ay keşke daha çok çalışsaydım demeyi de elendikten sonra ağlayarak neden başarısız oldum diye ağlamayı da. Keşke daha erken açıklansa keşke daha iyi yerlere gelsek gib açıklayacak bekleyeceğiz. Başarılar dilerim umarım gönlünüzden geçen olur
-
@falanfilan hepsi yeni yapılan binaya taşınacak zaten hocam arkadaşlarım bekliyor hep gidecekleri günü. Sayı kestirmek imkansız ama bundan sonra dguy ilanı gelse böyle de gelebilir ama hep bu kadar yüksek gelmez. Hayırlısı olur inşallah hakkınızda
-
@aynstayn Hocam yeni sistem derken 2019 dan sonra sistem nasıl oluyor ki ?
-
@secret hocam yeni yapılan binadan kastiniz nedir acaba?
-
Gib başkanı kim şimdi ?