2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@walrass06 Benim yaptığım kabullendirme değil anlamaya çalışma Alican hocanın bile arada kaldığı soru olayı hukuki durum değiştiriyormuş ama onu da tam hatırlayan yok
-
Dava ve icra konusu olan alacaklar sta hesabına borç kaydedilir. Yani 350 bin tl sta kaydı zaten yapıyor işletme alacak dava aşamasında olduğu için. Ayrıca işletme ihtiyatlilik kavramı gereği de karşılık ayırır zaten. Bu sorunun nesi tartışılıyor ki. Kayıt ise
100 kasa 280 bin
129 stak 350 bin
128 sta 350 bin
644 kkk 280 bin -
@shanks hocam sana demedim baştan beri takip ediyorum sürekli bir tartışma var
-
@nisan Bende aynısını diyorum
-
@shanks hocam bosverelim valla otursam 100 soruyu yazacak seviyeye geldim 2gundur ama yarin guy olsak kazanirmiyim bilmiyorum soru enteresandi tabi orasi da ayri zaten bu kadar tartisilmasina sebep oldu.
-
@ilanmılano Açıklayın artık be kitaba 5 dakika bakamadım toplasan vallaha
-
@shanks hiç kitap açamadım hocam bugün , vmy'de ertelenicek söylentisi direk başkandan yayılınca ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedik zaten yorgunuz salmaya müsaitiz
-
@nisan hocam kaydınız dogru ben yanlis hatirlamiyorsam cevabi sta karşiligi 350 borclu yaptim lakin kalan 70 bin lira icin bir bilgi verilmiyor soruda. 70 bin lira daga mi kacti inek mi icti yandi mi ne oldu ben hic bir bilgi hatirlamiyorum. ancak ona ragmen sta karsikigini direk kapatacaksak valla ben oyle yaptım + 1 dogru yazmanizi rica ediiciim
-
@maxmin Ne olacak boşa geçiyor zaman eğlenecek bir şey bile yapamıyorum anca oturup foruma falan bakıyorum
-
Dava aşaması devam ediyordu , 280 000 tahsil edildi , dava daha bitmedi , 70 000 tl alacağın ne olacağı belirsiz
-
@can-mavi alacağın kısmen tahsili yazan son hesabı inceleyin
-
@can-mavi hızlı resim bende açılmıyor nedense
-
@shanks bir de buradan dene
-
-
@can-mavi soru bize tahsil olanagı kalmamıştır filan diyecekti herhalde demeyi unuttu baska bir ihtimal gelmiyor aklima. tahsil olanagı kalmadi muhtemelen ancak belirtilmedi soruda.
-
@can-mavi hocam soru tam böyleydi bnce 280000 tahsil ediyodu.
-
@ilanmılano yok dostum tahsil dava sonucunda değildi dava devam ederken 280 000 tahsil ediyordu , dava haala devam ediyordu , 70 000 tl haala şüpheli
-
ŞÜPHELİ TİCARİ ALACAK sorusunu bende 350 bin stak borçlu yaptım ama burada ki tecrübeli arkadaşlar güzelce izah etti örneklerle ikna oldum diretmeye gerek yok.Hatam bu zamana kadar böyle bir soru çeşidi ile karşılaşmamam oldu.
-
@can-mavi eminim niye 350000i tamamini kapatiyoruzki dava devam ediyo daha
-
@gmsmustafa hocam cevabı atabilir misin hatirliyorsan. hangi şıkkı işaretleyecektik