2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Kpss matematik 30/30 dguy ticari matematik 1/0 (%24 yaptım)
-
Ne zaman açıklanacağı hakkında fikri olan var mı? ayrıca 76-77 lere kadar düşecek bence sadece benim öngörüm.
-
@uruk-hai +1. Girdiğim çoğu mat1 sınavında fullerim. O sorudaki tuzağa düştüm.
-
@moonlight destekliyorum ama 20 25 soru var yapilamiycak ya da herkesin yapamayacagi.Ama hepsi zor degldi düşürücü soru vardır ve bir çok insan düşmüş ablacığım kadarıyla.80 altını görür gibi duruyo
-
@eliff mesleği olanlar ne kadar hazırlanabildi bilmiyorum ama ben şahsım adına bu sürecin içindeydim zaten bir kaç senedir, belli bir bilgi birikimi olunca sıfırdan başlamak kadar zorlu ve yorucu olmuyor.en son yapılan maliye uzman yardımcılığı sınavını da kazanmıştım, mülakattan elendim. bu sınav ondan daha kolay değildi bana göre.
-
@eliff yüksek bekyenler neyi dogru kabul etti acaba?
-
@narca ne zaman açıklanır?
-
600.kisinim puanı 75 e düşmez 79 u aşmaz benim öngörum de bu yönde
-
Ne zaman açıklanır?
-
@george, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ne zaman açıklanır?
-
@james-buchanan hiç bir fikrim yok. toplantı devam ediyor sanırım.
-
77 diyorum en başından beri. Geçen seneki guyda bile 80 ın üstüne bir kaç il çıkabildi. Dguyda 80 üstü imkansız.
-
@narca ne toplantıymış bu ya sabahın 9 undan beri saçma değil mi ?
-
82 yaptım bakalım gelecek mi ama bence 77 ye kadar düşecek..
-
Aciklanmadigi her saniye benim icin guy elden gidiyeaah. 4 gündür boş boş bakıyorum kitaplara
-
@james-buchanan Ya tabiki her sınavda olduğu gibi kolay sorular olucak ama çok kolya degildi yani değilmiş sınavdan çıkınca daha iyi anladim
-
Artık açıklanmalı yoksa başta ben olmak üzere millet sinir krizi geçirecek
-
@teslame +1
-
4.günün akşamına güzel haberler bekliyoruz
-
@narca bunlar öğlen yemeği de mi yemiyorlar