2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi İkimizde varsayımlar üzerine konuşuyoruz ben senin fikirlerine saygı duyuyorum dostum iyi geceler .
-
Bende 78 küsürle son anda girdim dguy a . Ama o puanın üstünden 1 yıldan uzun bir zaman geçti. Kimin nitelikli olduğu belli olmaz
-
@hahamas ben seksen üstü bekliyorum kendi doğrumu ama 80 üstü kapaması ütopik geliyor 300 kişi çağrılcak olsa tamam derim de 600 kişinin de sekseni geçmesi yeni bir evreye taşır hazırlananları bu sınavlara.yazık olur gençlere:)
-
Arkadaşlar benim puanım da 81 çok yüksek değil ben onu yüksek kapatmaz anlamında dedim arkadaş hekes nitelikli yüksek kapatır anlamında bir şey demiş ona hitaben dedim yani yüksek kapatmayacağı düşüncesiyle grup çok gergin ben uyuyorum hepinize iyi geceler
-
@hahamas hamas hocam kaç doğrunuz var?
-
@sword00 bugün yarın öğreneceğiz dostum. moral açısından bu sınavı geçmeye çok ihtiyacım var buna eminim.
-
@james-buchanan 82-84 arası hocam.
-
@hahamas inşallah kimsenin emeği boşa gitmesim er geç hakkını alsın hocam:)
-
@okanugur ya arkadaşlar daha önce atanan guylarin çoğunluğu tercih etmedi diye bu puanlar bu kadar düşmedi mi zaten ,sayılarının çok oldugnu sanmıyorum
-
@sword00 inşallah animeci dostum
-
@sword00 amin hocam.
-
@frankell-p biri dissallik digeri mali tevzinde benim kitapcikta hangisi doğrudur yaziyordu ve burada dillendiren cok oldu. Bunlar olabilir.
-
@beveridge-eğrisi cevpa kar dagitmi arkadaslar
-
Bende de dogrudur diyordu mali tevzin hizmet olan sikki isaretledim gectim digerlerini goz ucuyla okudum oyle
-
Ben artık beklemeyi bırakıyorum o yüzden yarın açıklanabilir
-
@can-mavi face te yazipta hatirlyamadiginiz 5-6 soru var di,hatırlandı mı onlar?hangi sorulardi
-
Bu iş yarında bitmez
-
Arkadaşlar ivedi yargılamayla ilgili bir gün sorusu vardi soruyu ve cevabi tam hatirlayamiyorum neydi acaba cevap?
-
@gökyeleli Yürütmenin durdurulmasına 30 gün içinde itiraz edilebilir diye şık vardı, cevap o
-
Arkadaşlar Mali tevzin sorusunda bende de hangisi doğrudur diyordu. Herkes yanlışı soruyor dediği için üzerinde pek durmadım ama onlarca kişi gördüm ki onlarda dogrudur diye ısrarcı oluyor. Baskı hatası olabilir mi? Doğrudur u sorulduğuna da çok Eminim