2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@secret dostum bunları birkaç uzman yardımcılığı mülakatından , 2 defa hakimlik mülakatından ve 1 defa da kaymakamlık mülakatından elenen birisine söylüyorsun :))
-
https://www.strawpoll.me/16235210/r
ŞÖYLE YENİ BİR ANKET HAZIRLADIM PUAN ARALIĞI KOYMADIM. BU ANKET BELKİ SONUCA DAHA YAKIN FİKİR VERİR. GÖRÜŞLERİNİZE AÇIĞIM
-
@can-mavi ama yine de tavsiye için teşekkür ederim tabi
-
@can-mavi hocam nasıl devam ediyosunuz yani hırs mı farklı bi motivasyon mu? çünkü kaymakamlık hakimlik vs birbirinden aslında çok farklı meslekler. ya da nerde dur demeyi düşünüyosunuz:)
-
@gökyeleli bu daha mantıklı bence
-
@toranj Nerede dur diyeceksin soruna cevap vereyim dostum , artık son demler
-
@james-buchanan inşallah
-
@can-mavi hocam duy ile ilgili neden alım yapılmıyor, en son eski bakan mecliste duy alımlarımiz oluyor diye zikretti ama malesef hiç işaret yok. Ihtiyaç olduğunu biliyorum sadece bildiğiniz bir sebep var mı 20 kişilik bile ilan gelmemesi çok saçma geliyr
-
@falanfilan çünkü bundan önce duy ların ne olacağı belli değildi , birkaç düzenlemeden sonra hem milli emlak uzman yardımcılığı sınavı hem de duy gelecektir
-
@can-mavi anladım insallah tez elden gelir, tutunacak bir dal olur
-
Beni asıl endişelendiren 77-79 arası kapatacağıyla genel bir kanı var 83 84 ler olursa üzülürüm
-
@falanfilan ınsallah dostum
-
@cesss o puan aralığında kapatması 83-84 hiç mantıklı geliyor mu hocam sana Allahaşkına bi söyle
-
@gökyeleli 85+ lar hemen yapiştiriyor bakiyorum da
Dostlar ben bu senaryoyu kaymakamlıkta da yaşadım. Pusuda yatan hiç ses etmeyen yüksek puanli arkadaşlar var aramizda hem de bir hayli fazla.. -
@kaimoğlan valla var gibi ya birileri manipüle etmiyosa (ki saçma olur ne gerek var ) anketler hiç hoş değil
-
@hickskaldor aynen hocam anketler pek iç açıcı gorunmuyor
-
@şampiyon sonuçta burda azınlığız tahminlerimiz yanıltıcı olabilir ki guy 80 üstü kapatıyor bu sınava da nitelikli adaylar giriyor ben 77 de kapanmasına inanmak istiyorum sadece . İnşallah öyle olur diye ümit ediyorum
-
Ankete göre ankete katılanların %14'ü 85 ve üzeri doğru çıkarmış sınava 2900 kişi girdiğini duydum bu rakamlara göre ciddi bir yorum yaparsak 400 kişi 85 ve üzeri yapmış anlamıni cikaririz ama 2900 kişi içerisinde sınavı kötü geçip forum dışındaki hayatına odaklandigini varsayarsak benim tahminim sınav 81 veya 82 ile kapatır. Bundan aşağısı gerçekten sürpriz olur.
-
benim tahminim 80-82 aralığı
-
yanlış anlaşılmasın ama 77 demek pek gerçekçi durmuyor.