2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@adnan-ötüken sınava girenlerden hatrı sayılır bi çoğunluk buna bende dahil doğrudur diye okuduk. Çok ilginç cidden.
-
@atanamayan Benimki B kitapçığı ve yanlışı soruyordu, doğrudur dese soru yanlış olur benim kitapçığıma göre
-
@adnan-ötüken hocam ben A grubuydum ve net hatırlıyorum doğru olanı sorduğuna . Acaba gruplardan birine doğruyu ötekine yanlısı mi sordular ? Yoksa biz ciddi ciddi hatırlıyor mu sanıyoruz
-
@kaderik16 benim de b grubuydu bende eminim doğruyu sorduğuna. Bura da yanlışi sordular diyince bnde bocaladim ama siz dile getirince bende söylemek istedim.
-
@kaderik16 bende a grubuydum ve yanlışı soruyordu. Zaten 3 tane doğru 1 tane yanlış şık var cevaplarda. Başta ihtimal vermemiştim ama bu kadar çok kişi diyorsa belkide basım hatası falan olabilir bilemedim
-
@hickskaldor ben mali tevzin i görünce direk şıklara atladım.baktım 3 taneside doğru içlerinden birini seçtim,bi daha okumak aklıma gelmedi.
-
Beni de yazin doğru olarak okuyanlara. Yalnız değiliz kesinlikle. Üstelik sınav heyecanı falan da yoktu.
-
Mali tevzin sorusunda basım hatası olabilir. Gib umarım kontrol etmiştir veya bu konu itiraz edilmiştir. Doğru sayımızı arttırma peşinde değiliz cidden ortada bir yanlış varsa düzeltilmesi gerekir. Benim kitapçığımda doğruduru sorduğuna Emin’im ve beni en çok zorlayan sorulardan biriydi.
-
B kitapcigiydim dogruyu soruyo sandim siklar cok sacma geldi bir daha okudum net olarak yanlisi soruyordu arkadaslar.
-
@kaderik16 Sizdeki şıkları hatırlıyor musunuz?
-
Bir de kazai rüşt sorusu var. O soruda muğlak. Çocuğun rızası şart lardan olamaz. Çocuğun talebi olması gerekir. Şık larda çocuğun rızası diyordu.
-
B grubunda şıklar yaklaşık olarak aşağıdaki gibiydi, yerel yönetimler arasında denkleştirme olan yanlış diğerleri doğruydu.
Yerel yönetimler arasında denkleştirme (gibi bir şeydi)
Merkezi yönetim ve yerel yönetimler arasında gelirlerin denkleştirilmesi
Merkezi yönetim ve yerel yönetimler arasında giderlerin denkleştirilmesi
Merkezi yönetim ve yerel yönetimler arasında hizmetlerin denkleştirilmesi -
Doğru sayısını artırma meselesi çok ilginç. Burda artınca gib de de mi artıyor yani. Koca koca adamlariz gerçekler le yüzleşebilmeliyiz artık.
-
arkadaşlar cumhurbaşkanı 1 kez seçilir diye bi soru vardı ya onun cevabı neydi acaba ?
-
@baybatur O soru net hocam, 15 yaş ile ilgili olan seçenek cevap. TDK'den rızanın anlamına bakarsanız razı olma, isteme, istek yazar. rıza ve istek aynı anlamda düşünülmüştür.
-
Dogruyu sormasi imkansiz 3 şık da doğruydu cunku:))
-
@voice bir kez seçilir demiyordu. İkinci seçildiği dönemde seçimlerin yenilenmesi halinde tekrar seçilemez diyordu ki bu yanlış ti. Yani cevap ti.
-
@voice Meclisin seçimleri yenilemesi durumunda 2. dönemi olan Cumhurbaşkanı tekrar aday olamaz diyordu şıklarda, o yanlış olacak, seçimleri meclis yenilerse Cumhurbaşkanı tekrar aday olabilir.
-
@baybatur aynen ben de doğru diye okudum .en az 2 kere okudum
-
@gencburokrat peki neden kanun maddesinde ayrı ayrı yazılmış. Veli'nin rızası çocuğun talebi şeklinde. Bir de eğer kazai rüşt için çocuğun bizzat başvurusu gerekiyorsa o zaman nasıl olacak cevap. Rıza yetecek mi.