2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
alışkın olmayan kesinlikle yapmasın günübirlik gitmeyi. 100 lira otele verin rahat rahat uykunuzu alıp girin sınava arkadaşlar.
-
Yazlari yolculuk da biraz zorlaniyorum ben normalde universiteye saatlerce yolculuk yaptim kayseriden ama yaslandim artik galiba bir gun onceden gitmek ben gibiler icin daha mantikli sanirsam bakalim arastiracagim
-
arkadaşlar. eğer ki ailenizden memur olan varsa ankarada çok sayıda kurum misafirhanesi var tek gece için de yer sıkıntısı olmaz diye umuyorum oraları deneyebilirsiniz bir. ikincisi sınav gazi yerleşkesinde yani beşevler ve mimarlığı da dahil edersek o da sıhhiyeye yakın bir konumda ankaray çok rahat işinizi görür. ya da kızılaydan bir taksi de çok yazmadan götürür. kızılay merkezde meşrutiyet caddesinde bir iki tane temiz otel var. oralara bakabilirsiniz. ulaşım açısından rahat olur. ya da ulus metrosuna yakın bi yerde radison blue diye bir otel var temiz diye duymuştum. metroya yakın olması iyidir. şimdilik aklıma gelenler bunlar @duyguuu37
-
Maltepe GMK bulvarı üzerinde de birkaç otel var. Gazi müh-mim fakültesine yürüme mesafesinde. Fiyatları ulusa göre pahalı olabilir.
-
Arkadaşlar tekrar tekrar ediyorum maliyete ortak olacak arkadaşlarla istanbuldan Ankara’ya beraber gidebiliriz 3-4 arkadaş yazdı netleşmedi ben hariç 4 kişilik yer var maksimum 80 tl tutacak fakat cuma akşamı 7 gibi çıkabiliriz en erken ona göre yazın özelden.. gelen arkadaşlarla guy sınavınada beraber gidebiliriz
-
öğretmen evi var 2 kişilik oda kişi başı 85 lira.arayıp rezervasyon yaptırabilirsiniz.
-
Hepinize tesekkur ederim,gercekten amaca hizmet eden nadir sayfalardan biri
-
Dostlar bu ingilizce soru sayısını gibe soranlar az çıkacak cevabında bir degisiklik var mi?
-
Daha önce kurum sınavına girmemiş biri olarak
Sınava kalem-silgiyi biz mi götürcez?
İl dışından gelenler için telefon cüzdan vs nereye bırakılıyor ?
Sınav süresi belli mi giriş belgesinde bile yazmıyor? -
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Daha önce kurum sınavına girmemiş biri olarak
Sınava kalem-silgiyi biz mi götürcez?
İl dışından gelenler için telefon cüzdan vs nereye bırakılıyor ?
Sınav süresi belli mi giriş belgesinde bile yazmıyor?Kalem silgiyi siz götürüyorsunuz,
Telefon cüzdan icin genelde kurumlar sorun çıkarmıyor ama cikaranlar olunca emanetcilere bırakıyoruz.
Sinav suresi kitapcikta yaziyo sanirim gidince ogrenirsiniz
-
Sınav giriş belgesi icin sayfa hata veriyor. Problem mi var ?
-
@hamidiye hocam guy un son başvuru gunu olduğu icin sistemde yoğunluk var daha sonra deneyin
-
@beylerbeyi teşekkürler
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini indiriyorum kelimelerde bazı harfler yok ve 2 sayfa ikinci sayfada yarısı boş alan herkeste mi böyle?
-
@vlkrt bende de ayni sorun var hocam guy icin son gun maglum ondandir diye onemsemedim
-
@duyguuu37 ben açıklandığı gün de indirdim aynıydı umarım düzeltirler bir an önce.
-
@vlkrt oyle mi,bu sorunu baska yasayan var mi arkadaslar giris belgeniz tam cikti mi yani harf eksigi olmadan alan oldu mu
-
@duyguuu37 bende de harf eksik düzeltirler umarm
-
@ltfye ben kontrol ediyorum surekli indirdim ayni hic duzelmedi arasak mi aceba
-
Bende de komple i harfi eksik