2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yamtar malesef 78.6 nın altında inş guy gelir ama üzüldüm hayırlısı
-
guyda il cok dagılım sonucu puanınıza dusecek iller olacaktır.
-
@yamtar iyi gibi gözüküyor çünkü hali hazırda guy olanlarında başvurabileceği bir kadroydu
-
@gg352017 hocam guy sayfasında 80 puan için analiz paylaştım doğrudan il söylemek haddime değil,sayfaya girip analizime bakıp fikir edinebilirsiniz.
-
@paretowilfredo hocam burası yeri değil ama süreç tamamlandıktan sonra iş teftiş ilanı bekleniyor mu? bilginiz var mı?
-
guydaki gibi maliyenin yüzde 40 ını tvs ve vuk mu oluşturur sizce?
-
@beveridge-eğrisi hocam bu sınav hakkında bilgi alıcak insan bulmak çok zor sanırım en son atanan kişilerin kpss ve sınavların varlığını unutup ununu eleyip eleğini asmış kişiler olduğunu düşününce
-
idare hukukunu nasıl hallediyosunuz arkadaşlar yani değişikliklerden sonra özellikle.
-
Arkadaşlar soru yoksa bizde mesleği konusalım bana ismi güzel geldi.Birisi risk merkezinin fotografini cekmisti atananlar burda calıscak diye.Suan dgu olanlar nerde calisiyo
-
@zenginmemur ismi derken dguy olması mı hocam pikaçunun raiçu hali gibi
-
@maxmin Allah da seni güldürsün inşallah baya güzeldi
-
@maxmin yalnız hocam ash pikaçuyla raiçuyu yenmişti bu terslikte bir işlik var bodrumda ki guyda ankarada ki dguyu yenmesin
-
@casanova olabilir hocam sulak yerdeki guy'dan korkulabilir ya da memleketindeki guy , dguy'u yenebilir
-
@maxmin tespitler mükemmel hocam ; aynı başarının kat be kat fazlası gönlünden geçen her alanda senin yanında olsun
-
@casanova amin hocam bilmukabele inşallah sizin içinde dilerim
-
güncel idari yargı notu var mı arkadaşlar?
-
Dostlar 2.grup ile ilgili bilgisi olan veyahut notu olanlar alanlar ile ilgili , biraz bilgi verebilir misiniz ?
-
Arkadaşlar işletme iktisadı notu olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
@aykev aynen hocam varsa bende talibim notlara
-