2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@balans-etkisi terkip hatası zor olmasa gerek hatta geçen sene kpss de bile çıktı. Ben Maliye uzman yardımcılığı sınavı ayarında bir sınav bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kazanırız da kafa rahat gider geliriz askere
-
Hayırlı olsun dostlar. Güzel taban puan, darısı diğer sınavlara olsun
-
@seagirls net bir bilgim olmamakla birlikte tahminim 100 soru 120 dakika olur
-
@emregular hocam diğer adı ne ya içeriğini sorsana terkip hatasını bende sonradan öğrenmiştim ama soru çok saçma değilmi ?diğer adı nedir ??tasarruf paradoksu nedir dese anlarım bu şuna benziyor mandal etkisinin diğer adı rachet takoz etkisi ama içerik yok bence çok anlamsızdı bu şekilde soru sormaları
-
@kahkullu Geri ver bence yalandan 2018 yada seçim öncesi basılmış
-
@russellwestbrook teşekkür ederim hocam
-
Hocalarim gelelim asil meseleye cikmis sorulari elinde olan su garibi sevindirsin bari sorularina bakayim
-
Mülakatlar ne zaman olur dostlar ?
-
@bg2603 Çıkmış sorusu yok
-
@shanks hocam son gunlere girdik bu saatten sonra ne yapmamiz lazim cikmis sorusu yoksa
-
@bg2603 Kpss ye çalışır gibi çalışmak en doğrusu bence.
-
@paretowilfredo sabah geldin korkuttun hocam valla yapma bir daha böyle şeyler yüreğimize indi yav güle oynaya 6000 e kadar yolu var derken birden bi geldin tedirginlik oluşturdun niyetinin iyi olduğundan zerre şüphem yokta kısa süreli kısmı felç yaşattın :)))
-
@shanks saolun hocam
-
78,6'nın sıralaması kaç bilen var mı?
-
@yamtar 6150 civarı bişey olması lazım hocam
-
@istatistikçik izmirle istanbul arasında kaldım puanım 80.3 sizce bu riske girmelimiyim yoksa istanbul mu yazmalıyım
-
Sınava girecekler belli olmuş sanırım ben sinav.gib den baktım yazılı sınava giriş hakkı hayır yazıyordu
-
Bu ilana basvurup da sonradan basvurusunu iptal eden var mi arkadaslar ?
-
@hickskaldor 6000 desek 3000 kişi basvurmamıs demek. guya etkisi ne olur acaba?
-
@thequeenoftheguy puanın 78,6 nın altında mı yoksa basvuruda mı bir sıkıntı var. hakkında hayırlısı olsun daha guy var umudunu kaybetme