2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri ben Gelir Uzman Yardımcılığı sınavında görevliyim. bize gelen yazıda hem Devlet Gelir hem gelir için talimatlar var ama orda dahi sınav süresi yazmıyor muhtemelen 2 saat olur diye düşünüyorum.
-
@sdf hocam bizim bu sinav giris belgelerimizin eksik harfler olmasi konusunda bir bilginiz var mi,bayag sinav ismi adres vb eksik harfler var
-
@duyguuu37 Bilgim yok maalesef ama ben de yazdırdım belge 5 dk önce. sıkıntı yoktu. biraz aralıklarla tekrar deneyin. sitede sıkıntı gözükmüyor. Chrome dan açtım. arkadaşların dediği gibi GUY başvurusu sebebiyle yoğunluk olmuş olabilir.
-
@sdf sende de 2 sayfa mı hocam ikinci sayfanın boş kısmının amacı ne biliyor musunuz?
-
Şimdi buna başvuru yapıp girmeyecek var mı
-
@vlkrt tek sayfa çıktı benimki.
-
@sdf bizimkinde bir sorun var o zaman.
-
@vlkrt ben GİB'in bilgisayarından yazdırdım belgeyi ondan mı bende sorun olmadı acaba bekleyin arkadaşlar daha vakit var. yarın da aynı sorun yaşanırsa ararsınız ilgili yeri düzeltirler.
-
arkadaşlar bende şimdi baktımda benim sıralamam 5600 lü bişeydi hadi be şunada başvurayım dedim öylesine başvurdum. Bende sınava girmeeye hak kazanmışım çok şaşırdım. ozaman az kişimi başvurmuş
-
Herkese merhaba , dguy ve guy da 4 yanlış bir doğruyu götürmüyordu de mi Sayıştayda dur aynıydı sanırım ? Bir tek kaymakamlıkta götürüyor de mi arkadaşlar çok sınav olunca bı an tereddüt yaşadım
-
@okanugur Bende götürmüyor diye biliyorum. Umarım birisi bu konuyu netleştirir
-
@sdf hocam bende 2 sayfa 1.sayfayı çıkardım siz nerden giriş yaptınız 2 yaprak diyor bende
-
@duyguuu37 bende harfler tam bugün çıkardım ama 2 yaprak diyor 2.yaprağa gerek var mı boş sayfa sadece uyarı kısmı tekrarlanmis
-
@vlkrt 2.sayfayı çıkartıyor muyuz
-
@mucize2301 bende bakayim bir daha hocam insallah sorun yoktur
-
@duyguuu37 bennde hala harf eksigi var umarim bu konu ilgilenirler pazartesi arayacagim hala giris belgesinde ayni sorunu yasayan var mi arkadaslar
-
@duyguuu37
hocam 2.sayfayı çıkartacak misiniz sizde nasıl görünüyor -
@duyguuu37 sizde kaç sayfa
-
@mucize2301 bende tek sayfa hocam ama bayag eksik neden boyle oluyor ki
-
@mucize2301 bende harf eksiği yok sayfa sayısı 2.