2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi şıkları tam hatırlamıyorum da sanki esas sermaye de vardı şıklarda hocam. Esas sermaye de başlangıcı sermayesi ile aynı şey
-
@gannicus ben de tam hatırlamıyorum ama sadece sermaye ile ilgili tek şık vardı diye ona atladım kayıtlı mi esas mi onu dahi hatırlamıyorum
-
@bebetto Kınama gayet basit zaten cevap
-
@can-mavi hocam üstteki iletiniz de soruyu yazmışsınız ama genel kurul kararı değil, yönetim kurulu kararı ile diyordu soru da. Şıklarda ne olduğu önemli değil net olarak kayıtlı sermaye cevap zateb
-
@can-mavi Biliyorum da bilmeyen var sanırım
-
@gannicus şimdi kesinen cevap nedir, bir yanlış mı ortaya çıktı yine başlangıç sermayesi yapmistim
-
@falanfilan kayıtlı sermaye hocam cevabı. Guy cıkmıs sorusudur daha önce.
Genel kurul kararı ile alınan= başlangıç sermayesi
Yönetim kurulu kararı ile alınan= kayıtlı sermaye -
@gannicus Başlangıç olsa zaten bir sürü prosedür var tam tersi olmayan diyordu
-
@shanks BENDE KINAMA YAPTIM AMA UYARMA DIYOLARDI CEVAP OLARAK, BIDE DMK DA IKISINDE DE YAZILI YAPILDIĞI YAZIYOR.
-
@gannicus yok kayıtlı sermaye yapmıştım, başlangıç değil pardon yani şu an öyle ki hatırlamıyorum bile ama kayıtlı yapmış olmam lazım. Neyse sağlık olsun aradaki farkı öğrendim sayenizde teşekkür ediyorum
-
@bebetto Salla onları hepsi yazılı yapılır zaten.Fark şu birinde dikkatli ol deniyor diğerinde kusurlusun aynı şey olma ihtimali yok daha yeni Muratta okudum
-
Bugün için hiç duyum yok... Gelebilir o zaman.
-
@milton hocam aldiniz bilgiyi bizlede paylasirsaniz benimde dugunum olacak sinavdan sonra ertelenirse hersey corba olur
-
@futureguy 3 vakte kadar gelecek ama hangi 3
-
@bebetto hocam o kınama ya. Soruda kusurlu olduğunun bildirilmesi diyordu. Uyarma da daha dikkatli olması gerektiği bildirilir
-
@gannicus SANKİ BENDE SORUDA DİKKATLİ OL DEDİĞİNİ HATIRLIYORUM, UMARIM KINAMADIR AMA CEVAP
-
GUY da erteleme falan yok kesin ötesi kesin.....
-
@bebetto %100 eminim kusur diyordu
-
Guy icin mi konusuluyor erteleme sayfa o kadar hizli ilerliyor ki cikip girince karisiyor,guy da erteleme yok arkadaslar bilet icin magdur olanlar varsa oncede konustuk guy sayfasina bakiniz orada ozel araci ile gidenler yardimci olmaya calisti
-
@shanks Tama hocam benim işime gelir