2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Grup müdürleri devlet gelir uzmanlarının üstü mü oluyor?
-
3800 sıralamaya dguy gelir mi ?
-
bu sayfanin sessizligi insallah basvurucak olanin azligindan kaynaklidir
-
@duyguuu37 Çalışanların bile neredeyse hepsi başvuracağı için hiç sanmıyorum.
-
@eliff gelir hocam gelmez diyenleri boşver herkes başvurmaz hali hazırda benim çevremde bile 4 kişi var İstanbul’da guy olup başvurmayacak
-
@eliff gelir tahmini 5bine sarkar
-
Arkadaşlar 2700 küsürlü sıralama ile girmekten vazgeçtim bir kişi gitti önünüzden hepinize başarılar iyi çalışmalar Allah yardımcınız olsun
-
@freeboy neden vazgeçtin hocam
-
@i̇lanbekleyenbiri kaymakamlık sınavına odaklanmaya karar verdim hocam
-
@sdf 4 lü yonca masalar dediğine göre istanbulda gelir uzmanısın galiba
-
GİB de çalıştığımı yazmıştım daha önce. DGU ların çalışma şartları hakkındaki bilgim de yanyana çalışıyor olmamız. @victory-carleone
-
@sdf hocam şu an dguy için sgk denetmen yrd, bazı müfettiş yrd, mhuy lar ve guy olanlar da başvuru yapacak. Meraktan soruyorum mülakatta en azından tecrübe olarak daha mı avantajlilar? Özellikle mülakat tecrübesi demiyorum da kamu iş tecrübesi var diye ön planda olurlar gibime geliyor
-
bu konuda genel geçer bir yorum yapamayacağım. sadece kendimden örnek vereyim 4 yıldır gelir uzman yrd. devamında da gelir uzmanı olarak çalışıyorum. bu süreçte üç kere kamu kurumu mülakatına katıldım. sayıştay da dahil (bunu özel olarak belirtmemin sebebi sayıştay üye ve yöneticilerinin çoğunun maliye kökenli olmasıdır) malesef artı bir yanını göremedim hala gelir uzmanıyım. sadece şöyle bir artısı olur mesela Gİb de benim gibi çalışan gelir uzmanı arkaşlar girecek bu sınava. mülakat komisyonlarına bizim birlikte çalıştığımız başkanlar giriyor. tanıdığı personelle çalışmak isteyebilir. ama bunlar düşük ihtimaller. çok önünüzü kapatacak durumlar değil. bütün bu yazdıklarım benim tecrübelediklerim doğrultusundaki şahsi yorumumdur.@falanfilan
-
@sdf anladım hocam, mesleki olarak tepkim yok. Devlet böylesi güzel bi birim için daha tecrübeli kişileri öncelikli almak isteyebilir. Umarım en hakedenlere nasip olur
-
Arkadaşlar DGUY sınavı 4 şıklı mı oluyor?
-
Dguy çıkmış soru var mı
-
@sdf hocam suan maliye bakanliginda vmy mi daha önu acık
-
muhafazakar troll
-
Arkadaşlar para-banka varmı ilan da göremedim
-
Çıkmış sorulara ulaşamıyoruz ulaşan arkadaşlar patlayabilir mi acaba