2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
yükselme açısından evet. uzmanlar gib de bir yere kadar ilerleyebiliyor. başkan kadrolarına atamalar vdk dan yapılıyor. @zenginmemur
-
@sdf arkadaşlar günaydın. elinde maliyet muhasebesi ve şirketler muhasebesi ders notu olan var mı? olup da paylaşabilecek olan
-
Kpss den sonra çalısmayı bırakan arkadaşlar nasıl yetiştiriyorsunuz konuları ya da yetişiyor mu ?
-
@tobıntax yetismiyor hocam
-
@duyguuu37 herhangi bir işte calışıyormusunuz?
-
@tobıntax hem işe gidip hem ders çalışmak daha da zor...
-
arkadaşlar başvuruda sınava girmek istediğiniz grup var ve 3 grup çıkıyor. Bu nedir acaba bilgisi olan var mı?
-
-
@annaschwartz, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
arkadaşlar başvuruda sınava girmek istediğiniz grup var ve 3 grup çıkıyor. Bu nedir acaba bilgisi olan var mı?
Dostum ilanda yazıyor 1 grup iibf, 2. Grup mühendislik, 3. Grup istatistik
-
@shady1 Dİkkat etmemişim. Teşekkürler
-
@tobıntax sizin isiniz daha zormus insallah bu emeklerin karsiligini aliriz kolay gelsin
-
Bugun basvurularimiz basladi degil mi arkadaslar hayirli olsun hepimize,guy gibi basvuru sayisi cikiyorsa sayimizi paylasalim lutfen..
-
@duyguuu37 biraz once basvuru yaptm basvuran sayısı 275
-
sıralamanın bana geleceğini hiç sanmıyorum ama yine de başvuru yaptım.başvuru sıram 315.
-
An itibariyle 326 başvuru no
-
@mavi dostum link atabilir misin başvuru sitesini bulamadım gibin sayfasında sadece sınav duyurusu var
-
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Bütün Maliye sinavlarindan başvurularimi çekiyorum Gireceklere başarılar dilerim
-
@şampiyon hocam bu başvuru no'yu nerden görüyorsunuz ben taslak olarak kaydet+gönder yaptım başvuru no ya da form vermedi başvurum tamamlandı dimi