2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Dguy yazılı sonuçları 3-4 günde açıklanır mı guy gibi?
-
@i̇lanbekleyenbiri normal şartlarda açıklanacagini düşünüyordum ben. Aynı kurum ve sınav tekniği aynı ve daha az kişi diye. Ama şu an malum ortalık karışık,biraz daha zaman alabilir belki.
-
Arkadaşlar ilanda Türk Vergi Sisteminin Genel Esasları diyor sadece VUK yok gibi ama çıkmış mi daha önceki sınavlarda ne diyosunuz var mı bilgisi olan ?
-
@ilanmılano tvs nin yarısı vuk zaten,ayiramazsin.soyle ozetleyim tvs siz vuk olur ama vuksuz tvs olmaz.
-
@ilanmılano guyda da aynı şey yazıyor vergi hukuku da var tvs de var sınavda
-
- Basvuru guy dan hizli ilerliyor
-
Arkadaşlar askerlik tecil bitiş tarihimi geçmis bulunmaktayım başvuruda bu tarihlere ve tecil nedenine ne yazmam gerekiyor yardimci olur musunuz?
-
@uruk-hai Hocam öyle düşünürsek muhasebede maliye maliye de muhasebe iktisatta maliye de çıkıyor. Hatta bu sınavda işletme iktisadı diye muhasebe işletme soruları da gelebilir. Hazırlanan bir çok aday zaten bu çakışmaları biliyor. Vergilendirme süreci mükellefin ödevleri mesela iki başlık adı altında da karşımıza cikabilir. Merakım safi aatuhk ve vuk soruları. Vergi alacakları vergi yargısı vergi suç ve cezaları vergi mahremiyeti uzlaşma vb konular. Verimli çalışmak zorundayız zaman az. Vuk çok kapsamlı bir kanun değişik sorular gelebiliyor . Belki sınava giren yada girmiş birinden bilgi almış olan vardır.
-
@kaimoğlan Onu bende düşündüm hocam. Yarın bi arayıp soracam. Normalde bi sıkıntı olmuyor sınava girebiliriz ama sınav belgesi hazırlarken sıkıntı yaparlar mı işte onu soracağım.
-
@yavuzçağrı Bir bilgi edinirseniz buraya da yazar misiniz hocam simdiden cok tesekkurler.
-
Başvuru formunu göndere tıkladıktan sonra hiç bir şey çıkmadı demi arkadaşlar insanın kafası karisiyor
-
1387 basvuru no
-
@kaimoğlan Aradım telefonu açan yok hocam Bir de siz arayın isterseniz.
Tel: (312) 3873345
Dahili Numara: 1330135051 -
@yavuzçağrı Hocam yoklama kagidinda yazan tecil tarihini yaziyorum erteleme sebebi olarak da 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNUNUN 36’NCI MADDESİ KAPSAMINDAKİ SEVK TEHİRİ seklinde belirtiyorum. Oyle olması gerekiyormuş.
-
@kaimoğlan buraya da yazdım ki araştıranlar görsünler.
-
@kaimoğlan Allah razı olsun sağolun hocam
-
1830 başvuru no
-
Ben başvurdum ancak başvuru no göremedim nerede yazıyordu?
-
@keynesinruhu, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Ben başvurdum ancak başvuru no göremedim nerede yazıyordu?
Basvurularim kismina gelin hocam orada yaziyo
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
1830 başvuru no
Yok mu arttıran