2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
-
1874 ile bende varım diyorum ve hayırlı olması temennisiyle tüm arkadaşlara başarılar diliyorum:)
-
@kaimoğlan hangi sebepten ertelettınız de onu yazdınız ben yüksek lisans dolayısıyla erteletmıştım sebebine de direk yuksek lisans yazdım
-
Ben sadece tecilli işaretleyip direkt geçtim tarih vs de yazmadım,sorun olmaz sanırım zorunlu gozukmuyordu üstelik ve zaten tecilli.
Şundan dolayi belirtmedim 30 eylülde bitiyor 3 hafta içinde yüksek ile tekrar tecil olacak tarihte yanlislik olmasın diye.
-
@yasaklı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
1874 ile bende varım diyorum ve hayırlı olması temennisiyle tüm arkadaşlara başarılar diliyorum:)
Heytt bee yakişir
-
@ceks74 aynı durumdayım bende yazmadım tecil nedeni ni benimde bitiş 30 eylül
-
@thorstein-veblen hayırlısı olsun hocam reddedilmeyiz inşallah
-
@shady1 teiaş açıklanmış git bi bak bakalım orayı naptın
-
@yasaklı ben yokum artik piyasada
-
@ceks74 yani ne bileyim hocam oraya ne yazılacak bilemedim sevk tarihi 30 eylül yazdım onu gitti.
-
@thorstein-veblen yok hocam işin esprisi bir şey olmaz rahat olun
-
@ceks74 valla bir an şüpheye düşmedim değil yani ne yazaydık “işsizlik ehe!” mi ?:)
-
@tobıntax Okuldan sonraki erteleme süreci devam ediyor o yuzden onu yazdım hocam. Yuksek lisans gibi bir gerekceniz varsa o şekilde belirtmeniz normal diye dusunuyorum.
-
Başvuru no 2189
-
Bütçeleme süreci değiştimi arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar dguyda 3 yılın sonunda ingilizce şartı aranıyor. Peki veremezsek guy a mi yoksa duz memura mi düşülüyor. Peki bu kadar katılım var herkes kendine güveniyor mu yoksa başka alternatifker mi var
-
@maliyaz69 guy da dahil neredeyse tum a kadrolarda bu sart var hatta mali hizmetlerde daha yuksekti galiba,3yil az bi zaman degil,ayrica duz memurluga kadronuz dusuyor bilen arkadaslar daha iyi aciklar
-
@maliyaz69 Dostum aklında çok soru işareti var gördüğüm kadarıyla;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/2022/tüm-meslek-tanıtımlarını-bulabileceğiniz-sabit-platform
Bu linkte tüm meslek tanıtım yazılarımızı okumanı öneririm. Hatta en altta Unvan tanıtımlarından başlarsan bir şeyler daha net yerleşecektir aklında. Akabinde meslek tanıtımları da aklındaki teferruatları yanıtlar saniyorum.
-
Dguy ların Ankara dışı çalışma imkanı oluyor mu hiç? Belirli bir yılı tamamlayinca gibi?
-
@duyguuu37 guy'da ingilizce şartı yok hatta vmy'dede yok @ricardo34 dguy merkez uzman hocam bunlar ankarada çakılı çalışırlar sadece başka yerde çalışma imkanı yoktur