2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ricardo34 olmuyor. eş durumu vesaire hiçbir şey şuanki düzenlemeye göre buna izin vermiyor. Ancak malum GİB ve onun personellerine ilişkin teşkilat kanunu son khk ile kaldırıldı. yeni düzenlemede ne olur bekleyip göreceğiz.
-
Gib in maliye bakanligi içine alınması olası mı arkadaşlar? Ne olacak bu kuruma şimdiki sistemde ?
-
@maxmin insan ben gibi cahil olmaya gorsunguy da ingilizce sarti yoksa girmem ben boyle kariyer meslegi mi olursakasi bir yana sagolun hocam
-
Arkadaşlar sizce İstanbul’da ikamet eden guy için dguy’a hazırlanmak mantıklı mı? Hem iş tatmini hem de maddi açıdan
-
@mustafakeser
İstanbul diyorsun,guy diyorsun,mantıklı mı diyorsun?
... -
@mustafakeser istanbulda 3750 maaş vs ankarada 5000 maaş tercihini yap
-
@mustafakeser Hacı yerinde olsam kasacağım yer Kaymakamlık yahut üst kurullar olurdu. Diğer yandan Ankara candır, DGUY yine GUY'a göre birçok kritere göre avantajlıdır, daha kolay sıçrama tahtası olabilecek bir meslektir. İstanbul kalabalık, pahalı ve mükemmel bir şehir de ulan ne zormuş ya karar vermek hakikaten :)))
-
@duymhuyguy başvuru no nerden yazıyor hocam ? Ben başvurdum bir tek aday no yu görebiliyorum ?
-
@uvb007 o aday no nun son 4 hanesi zaten dostum.
-
@paretowilfredo guy da vmy de ingilizce şartı yok bildiğim kadarıyla
-
@thorstein-veblen Bu sayı her grup için başvuran sayısı mı , bilginiz var mı?
-
Arkadaslar basvuru yaparken hem guy hemde dguyda dogum tarihi hatasi veriyor basvurumu gönderemiyorum yardimci olabilir misiniz
-
Arkadaslar kendi ilinde guy olanlar ankara disinda duruma.nasil.bakiyolar
Sinava basvurup.basvurmama konusunda -
@conuers nasıl yani biraz daha açar ısın?
-
Hocam dogum buyudugum.sehirde guy olarak calisiyorum dguy kazanirsak hep ankaradayiz basvurul basvurmama konusunda cok kararsizim
-
@conuers senin bileceğin iş kardeşim bişey diyemem keyfin tıkırındaysa da sen bilirsin, yok ben dguy olcam Ankaraya göçerim düzenimi bozup dersen de sen bilirsin.
-
@conuers bence guy olarak devam ediniz yani isinizi seviyorsaniz ilden bunalmadiysaniz zaten dguy dan alacaginiz fazla para il disinda kiraya gider hatta ankaraya daha fazlasi,birde yukselme hedefiniz varsa is ayri
-
@conuers bu soru tehlikeli bir soru kardeşim işin aslı, verilecek cevapları rakip elemek için denildi gibi algılayabilirsin ; veya insanların ulan ben guy olsam japonyaya kadar takla açardım adam dguy olcam diyo diye tepkisini de alabilirsin. O yüzden evliyken, barklıysan, çoluğun çocuğun varsa veya ailenle bir yaşıyorsan keyfin yaşantın düzenin hayatın yerindeyse de sen bilirsin, yok taşra uzmanı ayrı merkez uzmanı ayrı dersen de sen bilirsin. Bu senin hakkın, boşa kullanacaksan uzak dur yok göze aldım dersen hakkında hayırlısı olsun.
-
@conuers Mutluyum diyorsan uğraşma derim.
-
Arkadaşlar başvuru sırası kaçlarda acaba?