2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
2760 dguy
4270 guy -
Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım Kazım Yadık İstanbul ili için 26. guy yedek tanıyan bilen var mı acaba ulaşmamız gerek
-
2877 hayırlısı olsun
-
@conuers ben de doğup büyüdüğüm şehirdeyim. kira derdi yok, temizlik, yemek derdi yok. ama 4 senede hiç girmediğim dguy'a ve hatta vmy sınavına dahi girmeye karar verdim. aynı maaşlı düz mesleği de guy'a tercih ederim.yeter ki guy kalmayayım. karar senin.. başarılar..
-
@sonofanatolia arkadaslar sizce de başvuru sayısı az değil mi dguy icin az bir süre kaldi
-
@conuers yaşadığın şehirde nasıl bilmiyorum ama geçmişte piyangoyla gu yapılan ve bilgi düzeyleri yetersiz (atm memurları) vhki'lerden dolayı olsa gerek bizim hangi şartlarla girdiğimizin ve kalitemizin önemi yok . gelir uzmanlığı mesleğini öncelikle maliye bakanlığı adam yerine koymuyor. haklı yanları da yok değil. iş yoğunluğu ve harcanan emek bir yana içerik olarak düz memurluktan da farkı yok keza.. tabii işsizliğe göre gelir uzmanlığı da iyidir diyeyim de nankörlükle suçlanmayayım
-
@haniyaki neden guya tercih ediyorsunuz. Biz de guy olalim diye ugrasiyoz
-
@maliyaz69 etmiyorsunuz
-
Aforoz edileceksiniz, edilsin mi? @haniyaki
Dostum inan seni o kadar iyi anlıyorum ki. GUY'un askeriyeyle benzer olduğunu düşünüyorum, her cinsten, her tipten kişiler vardır. Bunun müsebbibi de özlük meselesini halletmeyenler, halletmediği gibi bunu kariyer mesleği olarak pazarlayanlar. Çevremde puanı 83 üzeri olan ve kurum sınavını 85 üzeriyle geçen kaç kişi varsa, şikayetçi bu durumdan ama mecburiyet -
Arkadaslar kalkinma buyume notu pdf olarak Ya da link olarak varsa paylasabilir misiniz?
-
@haniyaki Ne acaip bir durumsa guy olan aman buraya gelme diyor vmy olan aman diyor düz memur zaten yaklaşma diyor ,gümrük müfettişi bile aman diyeni gördüm neden bu doyumsuzluk ? Hiçmi issiz arkadaşlarınız yok hiç mi çekmediniz onu ,her ay 4000 + maaşınız yatıyor ondan rahat konuşuyorsunuz
-
@maesteo kanaatsizlik hicbir seyden memnun olmama çağımızda cok yaygın.. sanirim hic zorluk çekmeden herseye sahip oluyorlar sonra da begenmiyorlar.. Geçen sene 85 ustu puanla guy olan ve işinden gayet memnun olup vmy dguy ve diger mufettislikleri dusunmeyen arkadaslarim var.. Yani herkes bu isi istiyor ama kimse memnun olmuyor gibi bi durum olusmasin
-
Arkadaşlar başvurdum ama başvuru sayısıni nerden görebilirm acaba?
-
@esrarengiz ben gecen sene 95 puanla guy oldm. ve 4. senemde. isterseniz sozlerinizi tekrar gozden gecirin.
-
@esrarengiz 2017 p48 puanim da 92.44. herseye kolayca sahip oldk. tabii 4 senelik issizlik ve elenilen 8 mulakatin sonunda. damdan dusen birileri olsaniz daha da anlatirdim da... neyse isteyen istedgi meslegi secsin. ben gercekten tavsiye isteyenler olur diye yazdm. kapasitenz varsa nihai hedefinizi guy olarak belirlemeyin.sinavda basarilar.
-
@haniyaki madem sizin kapasiteniz bu kadar yüksekdi ve siz guy olmak istemediniz de niye guy oldunuz.. 4 yıllık calismaya rağmen hala sinavlar icin calisacak gücünüz varsa da tebrik ediyorum
-
@haniyaki 4 yillik emekle 90 ustu puanlarla olabildiğinz tek sey guy olmus ama onu da begenmiyorsunuz enteresan geliyor beğendiğinizi olsaydiniz o zman begenmeyip her ay 4bin kazaniyorsunuz.. Tum bunlara ragmen isinizi begenmiyorsunuzya iste bu kanaatsizlik oluyor
-
@esrarengiz hayatinda hic istemedigin birseyler yapmaya mecbur kalmadin mi? artk para kazanmam lazim veya cevrendeki bos insanlarin baskisindan laflarindan kurtulmam lazm dedin mi ?
-
@esrarengiz aslnda isimi begeniyrm. daha onceki yorumlarmda da belirttm. maasi iyi, eve kafamiz rahat gdyrz. cnku evrak memuruyuz. ama sinava hazirlandgmz emek, calisma ve umutlarimizin karsiligi bu olmamaliydi. bir anda vezneye veya arsive verilmemeliydik. mudurun mudur yardimcisinin veya sefin insafina terk edilmemeliydik. neyse umarim sen de kazanirsin da daha bilincli bir sohbet gerceklestiririz. bu arada ben cok rahatim meslekte. daha belgeleri teslim edecegm gun vergi dairesi baskaninin beni bekledgni soylediler. ve ozel numarasini verdi herhangi bir sikintimda aramam icn. ve ise de yaradi sag olsun. neyse hele bir gir de..basarilar..
-
@haniyaki ve 90 ustu puanlarina ragmen diger kurumlarin seni almamasina ragmen seni kuruma alip guy olmani saglayan meslegi kucumseyip hayattan memnun olmadin cok tutarsiz geliyor bana..