2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@haniyaki yok hocam ben sizi tam tersi takdir ettim yolunuz acik olsun insallah puanlarinizin hakki olan yerlerde olursunuz
-
3248 Başvuru numaram
-
şu yönetmelikteki 27. maddenin 1. fıkrasının e bendi yeterince açıklamış dguy'un önemini: e) Devlet gelir uzmanlığı unvanına atanmış olup, yeterlik sınavında başarılı olduktan sonra bu unvanda beş yıl hizmeti bulunanlar sınava tabi tutulmadan müdür olarak atanabilirler.
yönetmelik de burada. http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/05/20060505-5.htm
son kez başarılar -
@haniyaki iyi bir puanım yok, büyük ihtimalle de bıçak sırtı girerim dguya puanım anca yeter şartlara göre, bir işim olmadı mülakata falan da kalmadım 2 senedir işsizim evliliğim bile bir işe girmeme bağlı. Ama hocam helal olsun der bükemediğin bileği öperim, o puanı aynı şartlarda girdiğimiz kpss puanın da alıyoruz sizde bizde. Puanınızı her alanda karşıma bir kişi dahi olsa rakip olarak çıksanız bile değerlendirin. Ben anlamıyorum siz 90 küsür alacaksınız, guy olarak kal sen kardeşim işin var zaten maaşında iyi diyen 75 puanlı adam dguy sınavına girip sizden prestijli bir işe sahip olacak bu nasıl iş? Her başlıkta görüyorum kimse kimsenin daha fazla emek verdiğini bilemez diye saçma sapan yazılar var. Herkes eşit şartlarda aynı sorulardan oluşma sınava taabi tutulup alıyor o puanı sen 16 saat çalışıp 70 aldın başkası 3 saat çalışıp 90 aldı diye sen mi daha çok hakkettiğini sanıyorsun diyesim geliyorda hem hevesini kırmak hem kapasitesine kapasitesine laf etmek istemiyorum insanların sadece. Girin hocam her istediğiniz sınava gönlünüzce iş hayatında en önemli şey saygınlıktır öncelikle sonra maaştır. Saygınlığınızı yükseltecek her alanda insanlar aldığınız puana bari olsun saygı duysun sizde şansınızı deneyin, saygınlık parayla satın alınsaydı hırdavatçılar hakimden kaymakamdan daha saygın olurdu kolay gelsin.
-
Allah rizasi icin çıkmış soru bulan elinde olan varsa paylasabilirmi sinav icin bir soru tarzi fikrimiz olsun en azindan
-
@haniyaki peki dgu olan biri kalkti mudur olarak gecis yapti diyelim, bu durumda maasi ne olarak alacak ? Yani mudurlerin maasi dusuk dgu maasi biraz daha yuksek bildigim kadariyla
-
@pyle hocam böyle bişey olabileceği sizin mantığınıza yatıyor mu , bir terfide nerde görülmüş şartların kötüleştiği
-
@pyle müdürler sadece uzlaşmalardan maaşlarının en az 1.5 katını kazanıyorlar hocam. sadece maliye değil tüm kurumlardaki yükselmelerin artısı var.
-
@i-fisher google'a devlet gelir uzman yardımcılığı sınav soruları yazınca malum sitede sınava giren adayların paylaşımları var. son dguy sınavı sırasında tercihiniyap kurulmamıştı malesef.
-
@haniyaki onlari gördüm bende baska yok demekki teşekkürler
-
Gelir idaresinde mudurlugun hic bir espirisi yoktur gelir uzmanlari ile ayni maasi alirlar sadece aylik uzlasma gelirleri vardi ki arkadasin dediği kadarda değildir. Mudur yrd ler 500 600 mudurler de 1000 1200 tl alirlar ayrica 81 il ve bir cok ilcede rotasyona tabi calisirlar. Hic bi devlet gelir uzmani merkez kadroyu birakip mudur olmazlar o ibare yillardir vardi zaten.
-
@maxmin dguy un göstergesi 3600 eşdeğeri müdür değil grup müdürüdür.bu saçmalığın nedeni ikisinin farklı kanunlarda düzenlenmesi.mesela gelir uzmanıda mudur yardımcısından fazla alıyor.
-
@aslan1453 şeflerde 30-40 liraydı herhalde
-
Sınava 3000 kişi girecek toplam başvuru daha 3200lerde falan başvuruların bitmesine de 3 4 gün var rakam düşük değil mi sizce de ?
-
Grup kurulduysa ekler misiniz?
-
@balkes1966 ayni seyi dusunuyorum hocam herkes kpss kafasında sanirim kimse başvuruyla uğraşmadı demek ki
-
Ben de yarın basvuracagim hayirlisiyla , ama son 3-4 gün başvuran da epey olur , sınava ise bence en fazla 4000 - 4500 arası kişi gireriz
-
@can-mavi gireriz derken basvururuz demek istedim
-
@can-mavi kaç kapatır Peki tahmininiz sıralama
-
@maesteo isabetli bir tahmin zor ama bence 3800 civarı