2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Herkes sıralamaya kalayım da gerisi Allah kerim kafasında da kimse ulan 3000 den 600 e nasıl gircem ben şimdi demiyor ilginç sınava girmiş olmak mı önemli olan anlamadım gitti
-
@sdf sen benim ne soyledigimi anlamiyosun sanirsam. 400 kisiden bahsediyoruz ki bu sayi 1000 e cikacak.
Tasrada oldugu gibi merkezde de dgu ile gelir uzmani cekismesi olucak sen ab daire baskanliginda gelir uzmani olarak kanun taslagi hazırlarken baska bi devlet gelir uzmani personel daire baskanliginda veya destek hizmetlerinde calisabilecek ben devlet gelri uzmani kotu demiyorum gorev tanimi yok diyorum sayi arttikca benim dedigime gelicek olay.Ayrica da basvurmak isteyen herkes basvursun ben meslegi kotulemiyorum. Bazi art niyetliler yazdiklarimi yanlis anliyor.
-
Issizligin hat safhalara ulastigi,insanlarin nereden bir siyasi bulsamda hangi kadroya girsem derdinde oldugu,ulkemizde bircok meslegin(sinavla girilenler) zor sartlarda stresle calisip maas karsiligini bile alamadigi enterasan bir duzende yasiyoruz ve guy ile dguyu tartisiyoruz,belirtmek isterim ki ileri kariyer hedefi olan bircok ilanlara ayni anda basvuran insanlara saygi duydum,ama lutfen meslekteki eksiklikler gozune bu kadar batan arkadaslar varsa basvuru yapmasinlar ben gibi bu ilanlari bekleyen artik bikan insanlarin da yolu acilsin.. Basarilar
-
Arkadaşlar sizde başvuru linki açılıyor mu? İmkanı olanlar bakabilir mi dünden beri açılmıyor..Başvuruyu nereden yapıyorsunuz anlamıyorum
-
@fernando-reges, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar sizde başvuru linki açılıyor mu? İmkanı olanlar bakabilir mi dünden beri açılmıyor..Başvuruyu nereden yapıyorsunuz anlamıyorum
Sinav.gib.gov.tr de
Başvuruyu yaptim 3575 kişi olmus -
@asdfghjkl Bende açılmıyor dün yoğunluk vardır dedim bugün yine aynı
-
@fernando-reges ben telefondan yaptım başvuruyu,açtiniz tarayicidan falan sorun olabilir.
-
@asdfghjkl Chrome'dan 1 hafta önce girmiştim.Tüm tarayıcıları denedim telden de girmiyor.Neyse sistemi bir geri yükleyeyim bakalım
-
@aslan1453 Dguy alımının çıkış noktası yeni kurulacak merkez risk analizi olayı değil miydi ? Diğer dgu'larla aynı işi yapıp yapmayacağı bile belli değil. Farzedelim dedikleriniz doğru bunu düşünecek insanın ancak dguy+vmy'i kazandıktan sonra böyle lüksü olur.
Siz dguy=guy işi yapar ve bu işte niteliksizdir diyorsanız ikisinede başvurmayabilirsiniz burda ne iş olsa yaparım diycek duruma gelen çok insan var -
100 soruda güncel icra iflas soru ve cevap
-
En son yapilan Dguy sinavi ayni gun mu aciklanmis? oyle birsey gordum sanki bir yerde dogru olabilir mi
-
@maxmin neyse herkesin fikri kendine. içeri girmek isteyen insanlara bu bahsettiğiniz "olabilmesi muhtemel" senaryolardan ziyade olan mevcut durum hakkında bilgi vermek daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. zira sizinkiler ihtimal dahilinde sizin kendi öngörüleriniz ve bir miktar karamsar. yanlış fikirler oluşmasın diye yorum yazmak istemiştim hepsi bu. herkese iyi çalışmalar.
-
@aslan1453 e cevap oluşturacaktım yanlışlık yapmışım. kusura bakmayın. @maxmin
-
Başvuru no 3660
-
Ohal kalkıyo süreç kısalır m ıfikri bilgisi olan var mı?
-
@aslan-reyiz başka iktisat ve diğer hukuklarin da bu tarz notları var mı acaba elinizde
-
Ekonomik buyume ve kalkinma konular arasinda ayrica belirtilmemis dahil mi Peki arkadaslar
-
@no33 son güne kadar 4000 olur herhalde
-
@pyle hocam ben de öyle bir şey okumuştum 2 hafta önce sanırım. Ama guy olan arkadaşlar var aramızda açıklanma süresi guy a eşdeğer olacaktir diye düşünüyorum. Şahsi fikrim max 1 haftaya açıklanır.
-
@bcbc3434 bu akşam geçer 4 bini.kalan 3 gündemde 6 bini bulur.bizim millet son günü çok sever.