2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
gecen sene mülakat sınavdan 3 ay sonra oldu ocakta iş başı oldu @ceks74
-
@bcbc3434 son 2 gun cok artacaktir diye tahmin ediyorum
-
@tysbyno-hi sınav ve mülakat hangi sürede açıklandı hocam ?
-
Arkadaslar basvuru sayisi 3100 olsa ne degisecekki 3 bin kisi girecek sinava..8 bin basvuru olunca sanki yuksek kapatacak 4 bin olsa sanki dusuk kapatacak gibi bir algi var gibi gördüm Bence insanlar rasyonel davraniyor gereksiz basvuru yapmiyor.. suanda yapilan 3500 basvurudan en az 3 bini 79-80 ustudur zaten, dguya 75 76 la basvuru yapanda varsa onun umudundan bende istiyorum
-
@flouriess10 valla haklısınız hocam bencede
-
@flouriess10 Ha gayret guy yetmezmiş gibi birazda burda spekülatif ataklara kalkın
-
@maesteo hocam burada spekulatif atak olacak herhangi bi il secimi falan yok ki:)
-
@wroclaw Yok işte ama yinede birşeyler bulunur illa ki hocam
-
@flouriess10 yok hocam şimdi bir psikolojik baskı evresi vardı önce guy il göç işte ne bileyim polis veya her hangi birine taşra uzmanına işiniz var başvurmayın baskısı, bu baskı kırıldı bir şekilde diyordu ki adam guy dguya neden başvursun başvuracaksada 90 puanıyla başvurmasın ben 75 le dguy olcam diyordu bakıldı ki o baskı sonuç ifade etmiyor bu sefer mülakattan eliyolarmış dediler kendi söyledikleri yalana inandılar oda garip, en son anlaşılan böyle olmayacak başvuru sayısıyla bari spekülatif atak yapalım denildi. 5500 üstü sıralaması olanın sadece şansına kalmış 3000 4500 arası ise yüzde 51 işte. Millet ben sınava kalayımda varsın evleneyim yeterli sınava kalayım diyor anlamıyorum
-
@maesteo hocam burda il secimi yok bisey yok neyin spekülasyonu olsun ki...sadece bana enterasan bir durum olarak geldi yorumlarin seyri , ciddi ciddi sanki 71 le kapatacak dguy gbi algi olusmaya basladi hayal kirikligi yasanmamasi acisindan gercekci bir ses oldum ama gercekler acidir sevilmez
-
@wroclaw 🖒
-
Eleneyim diyecektim evleneyim diye düzeltmiş namıssız otomatik düzeltme bu arada
-
uzun sürmedi gv. Soruşturması biraz sürdü @ceks74
-
Şuan kaç binlerde başvuru sayısı ve tahmini kaç sıralama ile kapatır siZce?
-
@casanova kaçla kapatır tabiki bilemeyiz isteyen herkes basvursun tabiki, öngörüde bulunmak zor ama şu kesin ; " aaa dguy o kadar dusukmu kapatmis inanmiyorum".. dedirtecek bir durum yaratmayacak bi puanda kapatacak onu soyleyeblrz bence
-
78 beni şaşırtmaz :))
-
@flouriess10 tabi hocamda şans faktörü ve önden gidenleri de sayarsan işte hadi olsun 6500 en fazla yaa 7000 olsun kapatacağı. Şunuda diyelim de yanlış anlaşılmasın sınava başvurması bedava parası yok zahmeti yok 70,000000001 puanı bile olan muhakkak ama muhakkak başvursun sınava içinde kalacağına niye başvurmadım diye.
-
@tahkikat olma ihtimali olmama ihtimalinden yüksek 78 in kaç sıralaması var bilmiyorum ama şansı var elbet.
-
Bence 80.XX ile kapatacak kendi tahminim tabiki puan şartını taşıyan herkes başvursun aldırmayıp
-
@casanova 6 bin civarı diye biliyorum.