2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@sacred123 Sen iyi koştuğun için sen atandın ben atanamadım biraz daha koş şimdide guy olur diyeceğim bu kadar
-
artık çıkın şu memleketten yahu :)) Ankara'ya gidin,dguy olun.gerekirse birkaç yıl para biriktirmeyin
-
@maesteo umrumda dahi değilsin koçum hadi biraz uzakta havla sana yazılmayan mesajlara pasif agresif cevaplarla meşgul etme forumu.Burada Dguy konuşuluyor sen benım eski mesajlarıma bakıp bana laf sokmaya çalışan bir acizsin git tedavi ol asabını bozma burda insanların
-
@sacred123 O lafların aynısı sana iyade ediyorm burda daha fazla uzatmayacam.
-
@maesteo iyade degil iade dir onun dogru yazilisi.gereksiz lafa girmeyin bizde konusmayalim insanlara yardimci olmaya calisiyoruz elimizden geldigince.her sey gonlunce olsun
-
Arkadaşlar aday no 104421 yani 4421 kişi mi başvurmuş şimdiye kadar emin miyiz böyle olduğuna?
-
Şimdi basvurdum , 104430 aday no , ama mail filan gelmedi , geliyor mu ?
-
@bdbd evet baştan 1 , birinci grup olduğunu gosteriyor
-
@can-mavi mail gelmiyor 'gönderildi' yazıyor başvuru durumunda
-
@bdbd resmi olarak öyle ama mükerrer başvuruları hesaba katarsak %10 daha düşeriz bence yani 4400 değil 4bin gibi düşünüyorum ben
-
@can-mavi hocam ben istatistik mezunuyum ama iibfden hazırlandığım için kpssye Falan iibfden başvurdum başvurumu kabul etti ama sıkıntı olur siye de tereddüt ettim
-
@inflexible Sağol dostum
-
@bdbd, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam ben istatistik mezunuyum ama iibfden hazırlandığım için kpssye Falan iibfden başvurdum başvurumu kabul etti ama sıkıntı olur siye de tereddüt ettim
Şahsi düşüncem başvuruyu kabul etse de sonrası sıkıntı olur , çünkü vdk kpss ye bakmaz mezun olunan bölüme bakar , şahsi düşüncem 3.gruptan başvurman gerekiyordu , bence kurumu arayıp bir sor , başvuru bitmeden netlestiririm başvurunuz öyle güncellemesi veya güncellememeni tavsiye ederim ..
-
@can-mavi vdk yi yerine gib olacak o
-
@bdbd p12 puanın kaç ki zaten ? sgk denetmenlikte p13 ten çağırdı ona rağmen 72 leri gördü. P12 ile 70 leri görür sanırım..
-
@can-mavi 5 6 bin başvuru arası kapatacak gibi
-
4500 basvuru hadi bakalim
-
Bende gormek istiyorum sinavi umarim banada gelir eger 2 gun icinde 500 kisiyi gecmezse gelir gibime geliyor
-
@bg2603 Kaç sıralama
-
@maesteo 5700 gelir mi ki umut iste