2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@tahkikat aynen hocam 6000 psikolojik sınır 6500-7000 arası şans sınırı artık dediğiniz gibi. (biraz iyimser bakacak olursak tabi)
-
21.32'de başvurdum başvuru no: 3948
-
4004 hayırlısı olsun
-
Gece 40,45 dk da 60 kişi mi başvurmuş helal
-
Bu basvuru sayıları 3 grubun toplamımı yoksa 1. grubun basvuru sayısı mı?
-
Başvuru sayısı 20000 olsada sınava girecek kişi sayısı 3000. Çok basit bir deyimle nereye dönersen dön toton arkandadır o yüzden başvuran sayısına takılmayın son günlerde katlanarak artsa bile
-
Arkadaşlar sizce dguy mu sgk denetmen yard. Neden?
-
hocam mühendislik alanı hakkında da bilgi verebilir misiniz ?
-
@doktortilki memleketindeysen sgk denetmnlik,degilsen dguy. Ozluk haklari vs. Ortada zaten ama memleketindeysen para artirman ankaraya nazaran daha kolay
-
@sacred123 Manisa’da SGK denetmeni para biriktirebilir halbuki ne gerek var tekrar guy girmeye
-
@maesteo Manisada kirada kalmak zorundaysa yapabilir
-
Başvuruyu gönderdim an itibariyle ama sıralamayı nasıl görebilirim ?
-
@balans-etkisi anasayfadan başvurularım kısmına tıkla orda gözükür
-
@bonus aday no kısmımı ?104302
-
@balans-etkisi 4302 olmuş
-
@bonus sınava giremem yüksek ihtimal ama şans yinede
-
Guy denetmenlige göre daha mi iyi ben eşit saniyodum
-
@maliyaz69 ayni özlük haklarına sahipler denetmenlik daha iyi bence arada bi sahaya iniyorlar en azindan bi oksijen aliyolar:)
-
@maliyaz69 Değil bütün guylar denetmen olmaya çalışır bazı denetmenlerde guy olmak istiyormuş daha neler göreceğiz bakalım Referansın gözünü seveyim nelere vesile oluyor.
-
@maesteo Sen laf mı soktun şimdi rahatladıysan ne ala uzatmayın iftiraları kendinize saklayıp ders çalışın ders.İsteyen istediğini yapar yaptı da şimdiye kadar.O yüzden siz kendi işinize bakın.Referans diye ağlayanların biz nasıl milletvekili peşinden ayrılmadığını gördük şimdiye kadar.