2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
5325 arkadsalar
-
Ben sisteme giriş yapamıyorum oturum açık kalmış diyor sürekli. Sizde de oldu mu aynı sorun
-
@paretooptimal hocam sekmeleri kapatıp 30dk sonra tekrar giriniz
-
@wroclaw Tamam hocam sağolun
-
@bdbd tabi işletme mezunu olduğunu yaz o zaman çünkü p48 e istatistikten başvuramazsın belge kontrolde elenirsin
-
Merhaba arkadaşlar bende p 48 başvurdum istatistik mezunuyum ama başvuru şartlarnda ibf veya bunlara denkliği kabul edilen bölümler diyo bu durumda eğitim bölümüme ne yazmalıyım ibf den denklik kabul edildiği için ibf yazmam gerekiyo acaba yardımcı olurmusunuz
-
Arkadaşlar saçma bir soru olabilir size göre ama emin olmak için sormam gerek:) başvuru formuna hali hazırda çalışanlar iş bilgilerini giriyor mu , yoksa sadece çalışıp işi bırakanlar mı iş bilgilerini giriyor , iş deneyim bilgileri yazan yere ?
-
@serra Hocam nerede okudum, ne zaman okudum ya da kim dedi hatırlamıyorum. İibf yazmanız gerekiyor diye kalmış aklımda.
-
@onuktekin hocam tekrar denklik belgesindeki bildiriyi okudum ordada ibf olarak denklik verildi yazıo umarım bi sorun çıkmaz
-
@serra hocam arayıp sorun isterseniz.İçiniz rahat etsin.
-
@onuktekin hocam olmadı öyle yapacam teşekkür ederim
-
@serra istatistikten mi başvuru yapıyorsunuz iiibf den mi
-
@bonus ibf den yapacam hocam p 48 den
-
Vergi hukuku ve tvs 'de yapılan değişiklikler ile ilgili olarak elinde döküman olan var mı
-
@serra Rica ederim.Başarılar hocam.
-
@can-mavi https://www.youtube.com/watch?v=37lHJAVhW7w Bu belki işinizi görür
-
@fernando-reges Teşekkürler dostum
-
@serra denklik varsa sorun olmaz
-
@bonus denkliğimi aldım hocam inşAllah sorun olmaz
-
Arkadaşlar guy ve dguy ilanında şirketler muhasebesi yazıyor bu hangi konu tam olarak:)