2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@i̇lanbekleyenbiri 108 DHD
-
@robert-lucas vergi denet. Sorusu da cevap diğer hazır değerlermiş doğru mu diye sordum şaşırdım cevaba
-
@i̇lanbekleyenbiri temettü kuponundan bahsetmiş mi soruda ?
-
@thorstein-veblen yazdığım gibi sormuş kupon kelimesi geçmiyor
-
@i̇lanbekleyenbiri allah allah normalde kuponlu tahvillerde kupona faiz işlediğinde diğer hazır değerler alacaklandırılır. Kuponsuz tahvil de ise gelir tahakkukları alacaklandırılır benim bildiğim.
-
@can-mavi Estagfrullah ne kusuru senin ne niyetle bu grupta olduğunu biliyorum ben. Allah razı olsun elinden geldigi kadar yardimci olmaya çalışıyorsun.
-
Haberi olan yok mu hocalarım normal mi halen açıklanmaması
-
Pazartesi aciklanir mi sizce arkadaşlar?
-
@ahmetcky başka bir kurum olsa normalde gib için hiç normal değil bence
-
@enki farklı bı unsuru mu. Kardeş iyice sacmaladin ama kusura bakma da. Kazai rüşt un kaç şartı var allasen. Aç bak kitaplara senin dediğine göre hem çocuğun rızası hem de talebi. Kargalar güler bu dedigine
-
Gib ilk kez mi artarda sınav yapıyor arkadaşlar? Daha önce olmuş mu bu durum bence haftaya guy sınavının olması şartları değiştirdi. Bilerek guy öncesi sonuç açıklamıyorlar bence
-
@i̇lanbekleyenbiri nasıl bi bağlantı olabilir ki
-
@i̇lanbekleyenbiri ne alakası var ki hocam guy ile bu alımın. Ne mantıkla böyle bişey yapıyor olsun. İlla bişey yapıcaksa dguy alımından sonra guy mülakatını ayarlarsın aynı kişiler iki listede de olmasın diye
-
Guyla ilgisi olduğunu sanmıyorum bakan bile konuşurken su gibi terliyor altındakileri siz düşünün.Şuan en son düşünecekleri şey 3bin kişinin sonuç beklemesi.
-
@maxmin bence de alakası yok ama akla başka birşey gelmiyor
-
+önümüzdeki ay bütçe hazırlık süreci başlayacak,yeterlilik sınavları,guy sınavı vs iş yükü fazla birde ekonomik baskı.
-
@baybatur Kardes sen kilmisin.10 mesaj oncemi bulup cevap yaziyon.Kucugun istegi ve kucugun bizzat basvurusu farkli unsurlardir.Kimseyi ikna etmeye calismicam yav biktim.Ben o soruda hata olmadigini ve dogru cevabin 15 yas oldugunu biliyorum komisyonda bu sekilde kabul ettigine eminim.Kimseyede izah etmek zorunlulugum yok.Herkes kendini kandirmaya devam etsin gercek degismez.Varsayalim soru hatali yine gercek degismez.Yani ikna edilcek kisi ben degilim komisyon.
-
@enki tamam ikna edilecek kişi sen değilsin onu anladık ta neden her seferinde bizi ikna ya çalışıyorsun bu soru hakkında. Bı dur yerinde daa. İşin gücün yok mu senin aç bi guy falan çöz. İnsanlar da rahat rahat ifade etsin kendini. Bi bitin artik
-
-
Bu forumda balkan antantinin asıl sozlesmesini gormeden ikna olmam diyen cikmadi ona sasiriyorum artik.