2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@can-mavi dostum öyle değil yanlış anladın, teknik bir problem var onu bakıyorduk :)))
-
Ankara demişken 18 inde dönüş biletim çok geç saate aldim, sınavdan sonra meşhur yemek yeri neresi oraya gidelim?? Aspavadan başka biraz pahalı diyorlar oraya
-
@maverick Latife yapıyorum dostum :))
-
@can-mavi cidden saat yok muydu her sınavda? Ona göre guya saatle gideyim
-
@fatihmavcu o ben olabilirim kardeş
-
@fatihmavcu
yok yok,ben değildim :// arka arkaya en fazla 2 tane içebilirim :// -
@i̇lanbekleyenbiri saat vardı ama camın kenarına koydular 10. Dakika da rüzgardan yere düştü kırıldı
-
@victory-carleone valla bir de çok ucuz. Sipariş ver 20 dk sonra al ki çalışanları da bizden hakim olaya diyor ki yeni kitap geldi bir bak böyle satış yok pegem diyor hukuktan 30 soru tutturdu denemesini almazsan pişman olursun hocaların yaşadığı yere kadr biliyorlar bir kaç hoca var onlar öğrenciye özel not veriyor özal duran hocanın notlarının fotokobisi siyah çıkıyor
-
@fatihmavcu @otuzyılsavaşı hocalarım şu sonuçlar açıklanmadıkca diyorum ki
"içtiğim sigara muratti, yaşadığımız sanki hayatti... "
Evet bu kötü espri için linç edilmeyi hakettim ameliyatlı yerlerim hariç sırayla vurabilirsiniz -
@dguy ameliyatı yerin neresi
-
Guy 100 soruda kaç doğru ile kapatiyor istatistiksel olarak bilen var mi?
-
@can-mavi kötü olmuş
Saatten haberi olmayınca panikler insan -
@falanfilan emekdeki asmaca çokda pahalı değil kardeş birde tunalı Hilmide seymenler passajında zafer çay ocağı var oraya gidip Murat ustaya ben sınavlara çalışıyorum öğrenciyim dersen sana on numara bakar parada istemez tabi gitmeden bana yaz ne olur ne olmaz
-
@falanfilan valla kalite arıyorsanız ciğerci apo masabaşı hd iskender pahalı ama uyguna yemek için avm nin üstlerini tercih edebilirsiniz orada güzel yerler oluyor daha uygun fiyta
-
@falanfilan valla bende 21.30 a aldım 21.30 metro Trabzon otobüsünde olanlar kendilerini belli etsin tercihini yap danım diye 18 agustos ta
-
@secret haklısın kardeş bide şu var aklında bir kitap almak İçin gidiyon adam sana başka bişiy öneriyi öle kalıyon alsan olmuyo almasan olmuyo
-
@victory-carleone hocam güldürdünüz ben şey olarak sordum meşhur yemek yeri olur ya mesela İzmirde kumru meşhurdur ama güzel yapan yerinde yemek lazım, Ankarada da aspava dediler lakin aşırı pahaliymis başka meşhur gidilen yer varsa gideyim dedim kardeşimle
-
@can-mavi sen istediğin yerden başla hocam sana ameliyatlı yerlerde serbest gafama vurma yeter bir gram aklım var zaten gidivermesin
-
@gökyeleli geçen yıl en yüksek bursa kapadı 100 kışı 82puan, ankara 300 kişi 80 puan
-
@victory-carleone Ben biraz ara verdim çalışmaya özel nedenlerden ötürü ama kendime her dersten bir kitap seçtim onları çalışıyorım inşallah faydasını görürüm. Çünkü sürekli piyasada aynı kitabı değiştirip sunuyorlar