2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@g-uzmanı yok hocam senin şahsın özelinde söylemedim arkadaşlar sadece böyle yüksek yaptığını belirten kişiler çıktıkça genele yayıp yüksek kapatır diye düşünüyor ama gerçekten 78 süpriz olmaz ama 81 gibi bir taban süpriz olur ve beklemiyorum dediğiniz gibi inşallah yanılmayız
-
@gmsmustafa hocam cok dogru ancak basitlerde kacmadi mi?Iste kurumlar vergisi mukelefi degildir gibi uretilen mamul maliyeti kar sorusu kacmadi mi kacti?Veya gelir etkisi ikame etkisi bunlarda var iste
-
Arkadaşlar daha önce tartışıldımı bilmiyorum ama şu taşınır davası sorusunun cevabı aklıma takıldı. Orda mülkiyeti teslim anında kazandığı için o kişiye karşı dava açılamıyordu sanırım değilmi.
-
Hocam inşallah dediğiniz gibi olur ve düşük kapatır yüksek kapatmasının kimseye bir getirisi yok sonuçta 600 kişi mülakat görecek.
-
@marjinalist evet hocam rızasıyla elden çıktığı için dava açılamıyordu
-
@ansızınbirilan, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi 3 yıldır bu forumu takip ediyorum kardeş senin kadar gevezesini ilk defa gördüm. Yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadım. Bi sus artık forumdan soğuttun yemin ederim
Hadsizlik yapma birader , sana ne ister konuşurum ister yazarım , forumdan soguttuysam okuma , bu zamana kadar forumu ısıttıklarıma sayarsın , yani birçok başlıkta yazdım , kaç senedir bu işlerin içindeyim , beni çileden çıkaran ilk hadsiz sen oldun , suan sana çok şey söylerim ama daha sonra kendimden odun vermiş olur , bir daha hadsizlik yaptığın bir yorumda beni etiketleme sakın , bana da hadsiz hadsiz yorum yapma
-
@beveridge-eğrisi soruyla kavga etmemiz normal cunku orda olmasi gereken gecmis yıl karlariydi.
Simdi baktım kv mukellefi olmayan adi ortakligin kar dagitim kaydina donem net karindan direk ortaklara borclara atmiş.
Kar dagitim yaptiysaniz yanliş kabul etmeyin. -
600 kisiden bahsediyoruz belki daha fazla kisi kalacak.
-
@zenginmemur Ki zaten öyle olacak 601 de olabilir 751 de
-
@iyuk, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@james-buchanan doğru soyluyor. Ben takılmıyorum buraya. kpss, dguy, vmy atanmis olsamda hepsine giriyorum. Puanlarım oldukça iyi. Can mavi denen arkadasin konusmalarinda celiski görüyorum ayrica. Bu adam bana memur olduğunu iddia etti fakat gece gündüz burda. Biz vergi dairesinde boş oturacak vakit bulamiyoruz. O yuzden doğru soyledigine supheliyim. Kimseden özür dilememelisin kendi fikrince kapanacak puani dile getirmissin. Buna saygi duymalari lazim. Benim kanaatim ise 78 e dusmesi yönünde.
Aynen yalan söyledim memur değilim
-
@iyuk, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@james-buchanan doğru soyluyor. Ben takılmıyorum buraya. kpss, dguy, vmy atanmis olsamda hepsine giriyorum. Puanlarım oldukça iyi. Can mavi denen arkadasin konusmalarinda celiski görüyorum ayrica. Bu adam bana memur olduğunu iddia etti fakat gece gündüz burda. Biz vergi dairesinde boş oturacak vakit bulamiyoruz. O yuzden doğru soyledigine supheliyim. Kimseden özür dilememelisin kendi fikrince kapanacak puani dile getirmissin. Buna saygi duymalari lazim. Benim kanaatim ise 78 e dusmesi yönünde.
Yani burada Guy başlığından başka bir yer takip etmeyenler gelip forum hakkında ahkam kesiyor , yalan söylemekle itham ediyor , bizim laptoplar sadece sizin banko daki bilgisayar gibi sadece tek bir siteye girmiyor
-
@can-mavi kardeş ağzı kalabaliklikla olmaz o işler. Banko da gordugun maliye bakanlığı çalışanını küçümseyecek kadar gereksiz bir şahıssin sen. Senin gibiler bence atanmamali. Sizin gibi psikolojisi bozuk insanlara isyerinde katlanmak zorunda degil kimse.
-
@iyuk kucumsedigim yok merak etme , be i yalancilikla suclaMadam önce dusunecektin verilecek cevabı , ayrıca sen ne hadsizsin ki benim gibilerin memuriyet alınıp alınmaması karar veriyorsun , ortada hiçbir şey yokken bana yalancı diyeceksin sonra da verilen cevaba ezik psikolojosiyle soyleneceksin , hadi işine hadi
-
Guy için mali hizmetler sorularını çözeyim mi? Ağır mı olur yoksa
-
@can-mavi senim benim haddimi bilsen elimi öperdin bide hadsiz diyorsun. Selametle kal uzak kal.
-
@ansızınbirilan doğru söylüyorsun haddini bilmiyorum , ama az çok tahmin edebiliyorum , uza hadi uza
-
Beyler tartışmayı uzatmayın, rica ediyoruz. Herkesin yanlışları olabilir, çok konuşabilir bu size insanlara hakaret etme ya da saldırma hakkı vermez. Hele 5 günlük üyeye burada birçok insana destek olan üyemizi yedirmeyiz. Lütfen sakinleşin ve ondan sonra yazmaya başlayın.
-
@iyuk zaten yazmış buraya takılmıyorum diye, takılmamaya devam etsin. Lütfen biraz daha sakin arkadaşlar. Herkese hayırlı günler.
-
@i̇lanbekleyenbiri agir olur bence mhuy un sorulari çok zor
-
@maxmin iyi niyetin bozuldugunu duşunen yok mu o soruda