2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@moonlight bende ondan bahsediyorum 85 yapanla 77 yapan arasında bilgi bakımında çok fark yok sadece az hata yapan içeri girecek.sınava max kapasite ile giren 90 yapar çıkardı. Gelir uzmanlıgı sınavı ile kıyaslamayın çünkü farklı illerde yarısılıyor, örnek veriyorum ist 90 yapan 50 kişi var ama bu ankaranın sınavının etkilemio, ya da izmir guy sınavda 100 kişi 90 yapmıs bursa sıralamasını etkilemio ama dguy herkes Tek bir sınava girdi.o yuzden 81 bandında kalacsk diye öngörüyorum. Tekrar söylüyorum inşAllah daha düşük kapatır inşAllah yanılırım.
-
@can-mavi harbiden bankoda çalışan maliye bakanlığı çalışanını bu sözünle küçümsemişsin dostum geçen gün bana diyordun kümseyi küçümseme diye aynı özveriyi senden de bekliyorum.
-
@tobıntax Hayır dostum küçümsemedim , eğer ki öyle anlayan varsa kusura bakmasın , sırf istediğim zaman foruma giriyorum diye yalanci lik la suçladı memur değil vs dedi , ben de bilgisayardan istediğim siteye girebildigimi ifade etmek için söyledim , sinirden biraz afaki yazmış olabilirim , kimse kusura bakmasin
-
@can-mavi Eyvallah.
-
@can-mavi vergi dairesinin ve birçok kurumun bilgisayarlarına tek bir siteye girilebililiyor , o anlamda
-
@tobıntax yoksa maliye Bakanlığının kendi personeline yaptığı haksızlık lari vs en iyi bilenlerden biriyim
-
Acıklanmadıkca 80 altinda bekleyenler icin cok daha kötü oluyo
-
@can-mavi pardon hocam.
-
@can-mavi Açıkcası ilk başta bizde alındık ama sonradan bir anlık sinirle yazdıgını anladim. Öyle bir karakterin olmadığını düşünerek anlayışla karşıladım
-
Arkadaşlar soruda memura kusurlu olduğu yazı ile bildirilmeli mi diyordu hatırlıyormusunuz?
-
Arkadaşlar 2017 Guy sorularını nereden bulabilirim ?
-
@mami1616 dostum inan öyle bir amacım yoktu , tekrar diyorum yanlış anlayan olduysa kusura bakmasın
-
Sınavın düşük kapatacagina inanmamakla beraber ,onlarca guy girmiş diyen arkadaşada katılmadığimi söylemek isterim...dguy 78.6 ya düştüyse geçen guy larin ve diğer giren mesleklerin cogunlugunin basvurmamasindan kaynaklı......10 larca arkadaşım var dediğin en fazla olsun 50 kişi....saygılar sevgiler bağırmayalım
-
Sizce mülakata kalanların çoğunluğunu halihazırda bir kurumda çalışanlarmı yoksa dersine odaklanıp kurum sınavı bekleyenlermi oluşturur
-
@bydaler nasıl en fazla 50 kişi ??
-
@bydaler çok iddialı ve hiç bırakmayan adamlar evet ama çevremden bildiğim işe başlayan çoğu insan salıyor bizi geçiyorlarsa helal olsun hem işte çalışıp hem ders çalışıyor
-
Diyorum ki daha önce atanan arkadaşların çoğu başvurmadı diye puanlar bu kadar düşmedi mı....şimdi neden guy olarak giren onlarca arkadaş var muhabetini anlamış değilim...bende puanlar çok düşük kapatmayacak umarım yanılırım...en fazla 50 kişi lafina takilmayin arkadaşlar demek istediğim başka
-
İşletmenin aktifinde bulunan tahvillere ilişkin daha önce tahakkuk etmiş olan faiz geliri banka tarafından tahsil edilmiştir
hangi hesap alacaklandırılır? -
@i̇lanbekleyenbiri gelir tahakkuku
-
@i̇lanbekleyenbiri sınavda mı çıktı yoksa başka bir yerden mi bu soru?