2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@zenginmemur Soruları görmedim kolaysa yüksek kapatabilir
-
@eliff hatırlamıyorum hocam
-
Sabah açıklanmasın istiuordum şimdi diyorum açıklansın bir an önce. Delireceğim.
-
@shanks çok zor degldi ama düşürucuydu
-
Dövize ve GİB e karşı psikolojik harp veriyoruz resmen
-
@narca hocam bugünden umudu keselim mi? yoksa umut var mı bugün için?
-
Cuma günü bayram hediyesi geliyor. Gözünüz aydın.
-
@kronikaday HOOOAAYDAAA
-
Cuma günü mü ?buna sevinemiyorum artık cidden niye cuma abi ya
-
@kronikaday sürpriz kaldıracak durumda değiliz hocam hediyeyi şimdiden öğrenelim bence
-
@kronikaday hocam seni tanımıyorum etmiyorum ama hiç samimi gelmedin. Cuma'ya kadar burdaki insanları beklentiye sokup ortadan kaybolacak bir tip seziyorum sende
-
@kronikaday cuma günü mü açıklanacak şimdi ?bu bilgiyi nerden öğrendiğinizi öğrenebilir miyiz ?
-
Pek itibar etmeyin
-
Hayır tek cümle yazıp gidiyorsun, burada olan insanların hassasiyetini anlayamayan insanlara ben anlam veremiyorum. Aldığınız duyum ise kaynağını belirterek yazın yok tahminse "sallıyorum itibar etmeyin" diye belirtin. Ben böyle sığ insanlara anlam veremez oldum amaç nedir? @kronikaday
-
@kronikaday la olum birakin su insanlari trollemeyi artik ya
-
Bazı çalışmalar yaptım
Geçen sene ankara ve bursa guyda sırasıyla sınava girenler ( 80-82)
Kurum sınavı da 80 ve 82 yle kapattı.
Ve toplamı yaklaşık 600 kişi.
En iyilerin ankara ve bursayı yazdı. (istisnalar tabiki var).
Guy dguya göre daha kolaydı.
Yüksek puanlı atanıp dguya girmeyenlerin sayısı da az değil.
Bu yüzden 80 altını banko bekliyorum.
Hatta 76, 77 ler bile görülebilir... -
@noturns Ekran başında yorumları okuyup sırıtıyordur şimdi başka ne anacı olacak
-
@kronikaday bence dediği doğru olsa bile ban vs atilmali böyle yarım yamalak sözler söyleyip insanları beklentiye sokan kisilere
-
Cuma günü bayram ikramiyeleri yatırilcakmis onu kastediyor sanirim.arkadaslar siyah beyaz cikti ile sinava girmeniz bir sıkıntı yapmadı degil mi guy a gircem de giriş belgesini siyah beyaz bastırdım ben de sorun yoksa bi daha ugrasmayim
-
@olursaolur renkli renksiz önemli değil hocam