2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@rdvnsrc42 pardon sen başka kurum diyorsun sıkıntı değil tembellik var bizi adam yerine koymama var
-
Yav şu sonuçları beklerken cool olmayıp cool görünenleri ve ısrarla başka sınavlardan örnek verenleri anlamıyorum , yahu kardeşim ben de kaymakalığı 78 gün bekledim de o belliydi yani o kadar süreceği , kaymakalık yazılısı 35-40 günde açıklanır o da belliydi , guy 3-4 günde açıklanır o da belliydi , KPSS 1 ayda açıklanır o da 31 Ağustos’ta açıklanacak belli , kaymakalık 2018 yazılı 2 eylül sonuç 27 eylül o da belli , yani olağan ve belli olan şeyler isterse 1 sene sürsün sıkıntı YoK planımıza işimize engel olmaz ... ANCAAAAAAK DGUY 7. GÜNE GİRDİK VE DAHA NE KADAR SÜRECEĞİ AKIBETİ BELLİ DEĞİL, MORAL MOTİVASYON AÇISINDAN İNANILMAZ ÖNEMLİ BİZİM İÇİN PTT ZİRAAT SAYILTAY GUY KAYMAKAMLIK YSK İÇİN İNANILMAZ GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ GÜZEL BİR ÇALIŞMA SEBEBİ OLACAKTI AMA GİB BUNU ELİMİZDEN ALDI BÜTÜN MESELE BU , yoksa biz de biliyoruz er geç açıklanacak öyle kalacak hali YoK . İş işten geçti Zaten sınavlar geldi çattı GİBten ses seda yok , diğer sınavlarla mukayese etmeyelim bu GİB ve kasten açıklamıyor şuan
-
@moonlight Bir tarih verseler 1 ay sonra deseler oda yeter
-
@shanks bütün mesele bu .. eğer bu sınavın 7-10 gün sonra açıklanacağını bilseydim 5 ağustostan beri telefonu kapatıp kütüphaneden çıkmazdım ,, şimdi sonuç ?? Neyse lanet okumayayım gece gece ,, hayırlsı olsun diyeyim ben
-
@moonlight hocam birde kritik dogru sayısı varsa o daha cok etkiliyo.Adam sınaca girmemis 84le kaptir diyo
-
Gib sitesi sizde de mi çok geç açılıyor
-
@i̇lanbekleyenbiri Aman hocam hiç başlamayalım o işe
-
@gmsmustafa belki benim telefon çekmiyodur
-
Foruma girmeme kararı alıyorum bende. Açıklandığında ilk duymam son duyarım farkı yok. Gib bu sefer çok yıprattı.Hakkınızı helal edin dostlar hakkımızda hayırlısı...
-
Alacağın olsun GİB geçen hafta bugün bu saat sınava girdik
-
@i̇lanbekleyenbiri
gayet hızlı açılıyor dostum, ne yazık ki -
Artık bu saatten sonra gibten beklentim geçen yıl ki mülakat sonuçları gibi pazartesi sabahı 5 gibi sonuçları açıklaması.
Pazartesi de elimizde telefon aksama kadar beklemeyelim lütfen..
Allahım lütfen bu olsun -
Amacım tartışmak değil kimse yanlış anlamasin, ancak safi vergi kapasitesi değil de Safi vergi yükünün kabul edilmesi halinde bizim hakkımızı kim ödeyecek ... kimse ama Guy çıkmış sorusu var demesin o soruda şıklarda arasında safi vergi kapasitesi yok , hadi olmuş olsaydı bile yine haksızlık yine haksızlık ... alın size safi vergi yükü formülü
-
@can-mavi ayrıca "evet aslında safi vergi kapasitesi olmasi gerekiyor ama kurum bizim yaptığımızı kabul ediyor " demek farklı "safi vergi yükü kesinlikle doğru demek farklı " biraz empati yapın adaletli olun
-
1- safi vergi kapasitesi doğru cevap
2-evet 15 yaş kesin yanlış ama diğer şık da yanlış
Bunlari demek çok mu zor, sınavı kazanmak arzusu sizleri bukadar mi hakkaniyetten adalet ten uzaklastırıyor , siz doğruyu söyleyin yeter sonra bırakın kurum hangisini doğru kabul ederse etsin , ama aynı sıkıntılardan geçmiş aynı yola başkoymuş insanlara karşı bare siz empati yapın -
Bunları 1 haftadır yazacaktım ancak herkes patlamaya hazır bomba gibi olduğu için yazmadım , hiç olmazsa şimdi çoğu kişi sakinlesmiştir de aklıselim bir şekilde düşünebilir
-
Yok tdk da istek ile rıza aynı şeymiş filan , yapmayın arkadaşlar hukuk terminolojisinde ikisi de farklı anlama gelir , madem aynı anlamda o zaman vekilin rızası yerine isteği de aynı anlama gelir ve veli de mahkemeye başvurup çocuğunun Ergin kılınmasıni isteyebilir , mümkün mü yani böyle şey
-
@can-mavi Hocam kusura bakmayinda.Kucugun rizasi dogru bi şık.Hala neyde israr edildigini anlamiyorum.Kabul etmek istemiyorsunuz galiba.Kucugun rizasi olarak makalelerde kullanilmis, daha once boyle cokca soru sorulmus yani ilk defa karsilasilan bi durum degil.
-
İsyanında çok Haklısın abi vergi yükünün formülü kıyamet kopsa o değil vergi yükü İLE vergi kapasitesi arasında bin kere gidip geldim defalarca değiştirdim bin tane tilki döndü kafamda soruya lanet ettim “”bizim işimiz soru düzeltmek değil soruyu çözmek diye”” ,, ikinci konuda da Haklısın küçüğün rızası eşit değildir küçüğün isteği , istek demek talep demek , Rıza demek sana önceden teklif edileni seçmek/uygun görmek/kabul etmek demek .. nasıl ki Öner’i ile kabul bambaşka şeyse Rıza ile istek de apayrı şeyler ,,, burada yine soru çözmek yerine kumar oynamak zorunda kaldık ,, ben iki örnek daha vereyim birincisi o İzmir iktisat kongresi sorusu 23-30 Larda bilimin teknolojinin ne işi var ikincisi sermaye bal gibi kısıtlanıyor özel girişimci destekleniyor lozandan kalan gümrük tarifeleri yükseltiliyor bu soru da beni perişan etti diğeri ise pozitif dışsallık o Zaten Allah’a emanet .. özetle bu gibi sorular malesef kazananı kaybedeni belirleyecek umarım patlamayız
-
@enki pardon da sen makale dersen ben de KANUN derim YARGITAY KARARLARI derim MAHKEME KARARLARI derim ... o zaman madem aynı anlam veli de dava açabilir çocuğun erginliği için öyle mi