2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@yorgunsavaşçı valla bilmiyorum dostum ben de berbat bir haldeyim beklemekten yoruldum.
-
@yorgunsavaşçı guy ve dguy komisyonları aynı değil. Görünen o ki bir komisyonun oecd deki çalışmaları bitmeden diğeri başlamadı.
-
@istatistikçik En iyi ihtimalle cuma yani..
Bayramdan sonraya kaldı arkadaşlar dagilabiliriz. -
@narca nasıl yani telefondaki kişi komisyon toplandı guy ve dguy hakkında çalışıyorlar demiş.
Komisyonlar farklıysa bu işin daha da kolay olması gerekmiyor mu ? -
@yorgunsavaşçı hocam anladığım kadarıyla geçen hafta guy komisyonu toplanmış ve onların işi bitince de dguy komisyonu bu hafta toplanıyor.@narca nın ifadesinden anladığım bu
-
@istatistikçik Hay ben böyle kurumun ...
-
Ben artık şu saatten sonra açıklanmamasını istiyorum. Geçen hafta açıklansa olumsuz olsa da toparlanırdık bir şekilde. Yarından sonra açıklasalar , allah korusun geçemezsek guya nasıl gireceğiz?
-
hayır komisyonlar farklı, telefonda bilgi aldığınız kişi hangi üstadın hangi komisyonda olduğunu ve orada ne için toplandıklarını bilemez.ben de bilemezdim bizzat sınav komisyonundaki üstattan öğrenmeseydim. Bilgi sahibi olamayacağım konular hakkında sorduğunuz sorulara cevap veremeyeceğim. Üstad geldiği zaman bir bilgi alırsam yazacağımı söyledim zaten.
-
@narca iyiki varsın
-
@narca anladım hocam bugün dguy komisyonu toplandı sizin aldıgını bilgiye göre .
Bakalım umarım işleri erken biter bizi de kurtarırlar bu bekleyişten. -
Arkadaşlar daha önceki sınavlarda aynı gün ya da en geç 1 gün sonrasında sınav açıklayan GİB bu sınav sürecinde komisyon toplandı bilgisini veriyor ve bu olumlu bir durum sonra yakın zamanda açıklanmaz diyor.Çok tutarsız bir açıklama değil mi bu.Yani komisyon toplandı ise kısa sürede çalışmasını tamamlar ve kısa sürede sonuç açıklanır diye düşünüyorum ben.Bu bugün bile olabilir.Sınavın yapıldığı aynı günün akşamında sonuç açıklandığına göre komisyonun çalışma süresi uzun değil.
-
@narca doğrudur hocam ben sadece bana söyleneni aktardım.
-
@narca Sağol hocam. güzel haberler bekliyoruz.
-
Bu Gib gerçekten çok tuhaf bir kurum yaa, ya da dısarıdan öyle gözüküyor Madem komisyonlar farklı neden bekler biri diğerinin işini bitmesini toplanmak için, oda mı yok bina da başka
-
Vayy bee demek eğitim harcıymış
-
Telefonu açanlar geçiştirmek adına konuşuyorlar muhtemelen
-
@gannicus sıkıntı fiziksel şartlardan değil üstadların yoğunluğundan kaynaklı. Hepsi aynı anda işlerini bırakıp gidemiyor demek ki. Kamudaki genel memur algısına göre değerlendirmeyin, Gib teki üstadlar gerçekten çok çalışıyor.
-
Bayramdan sonra acıklarlar siyaset ve ekonomık durum boyleyken hic sanmıyorum bence bayramdan sonra acıklayıp 1 ay sonrasına mulakat sonra 3 4 ayda oyle bekletırler
-
Arkadaşlar atladığımız ve ilanda yazan şu bilgiyi es geçmemek lazım.
"Sınav sonuçlarına, duyurunun yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren yedi gün içerisinde
dilekçe ile itiraz edilebilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İtirazlar, sınav
kurulu tarafından incelenecek ve en geç beş iş günü içinde karara bağlanarak sonuç ilgiliye
bildirilecektir."Bundan dolayı toplanmak için süreci beklemişler gibi görünüyor. Neticede bu gecikmenin hakkaniyeti tesis etmek adına olduğunu biliyoruz artık. Biliyorum hepimiz bir an önce olsun istiyoruz, ancak bundan daha da mühimi kimsenin hakkına girmeden açıklanmasıdır. Az sabırda çok keramet vardır. Az daha dayanalım.
-
@shanks hadi ya Ama geri alma kaldırma düzeltme iptal idarenin konusu . Soruyu tam hatırlayamadım ama idare diye biliyorum