2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@agustcomte hayır iptal kaydını soruyordu
-
İptal edilen soru olursa nasıl öğreniriz
-
tuhaftır başkanlıkta bile bir bilgi kirliliği var .Bize söylenen de(bunu söyleyen de çok etkili bir üstad) her şeyin hazır olduğu hatta sadece imzaya kaldığı yönünde .@narca arkadaş da böyle diyor .Yani bilemedim .Ama benim duyumum yüzde yüz değil .Ben ilk elden duymadım .kimseyi kandıramam.ve bir arkadaşım da dedi ki o bayramdan sonraya kaldı .bu arkadaş da direkt gib in merkezinde .O Dikmen de .
-
@paretowilfredo gecmis olsun ustad
-
@voice hocam kacla kapatır bir tahmin var mı?
-
Nasıl kıymetli parmakları varsa bir imza atılamıyor vay be.
-
@voice iki bayram arası iyi degil zaten yaz bir bitsin öyle açıklarlar artık
-
@zenginmemur ben de sizin 78-80 bandı diyordum ama şu an daha yüksek olur gibi geliyor .çünkü buraya yazmayan o kadar kişi var ki...ama şu da var.Ben 2 kere vmy ,1 kere defterdarlık ,1 kere yeterlilik (ki onda muhasebe ve tvs de var tıpki bu sınavda çıkanlara benziyor )1 kere gözetmenlik en son guy (sorulara baktım iyice,çözdüm) sorularını gördüm .maliyenin soru tarzına alışkınım .eylül vmy ye çok benziyordu .ona rağmen benim şüpheli şüphesiz 17 yanlışım var .yani ilk defa giren birileri de 78 -80 arası yapsa ve aralara da ilk defa girip iyi yapanlar karışsa 80 üstü olmaz gibi geliyor .
-
@voice 80 üstü olursa da yandık demektir :))
-
Bayramdan sonra ikisini bir arada açiklarlar artık
-
@shanks sonuç lar listesinde yazıyor ornegin a kitapçığının 12 b kitapçığının 18 sorusu iptal edilmistir gibi çünkü geçen yılki yılki sorusuda o şekile iptal edilmisti
-
@fatoss21 Sağolasın
-
@narca hocam bişey sorucam şimdi optikler okunmuş değil henüz değil mi ?
Tartışmalı sorular görüşülüp sonra mı okunacak bu optikler.Birde üstadlar toplandı mı acaba bilginiz var mı ?
-
@yorgunsavaşçı Toplandılarsa bile çay içip muhabbet eder bunlar
-
Aradım şimdi yine bu sefer kibar olan beyfendi çıktı telefona,komisyon toplandı hem guy hem dguy için çalışmalara devam ediyorlar kısa vadede yani 1-2 gün içinde açıklanmaz gibi görünüyor dedi.
-
@istatistikçik o zaman guy la beraber aciklycaklar
-
@eliff bilmiyorum dediklerini aynen aktardım.
-
En iyisi guya odaklanmak...
-
@yorgunsavaşçı evet şu an oecd binasında toplantıdalar. Bir bilgiye ulaşırsam paylaşacağım.
-
@istatistikçik hadi guy u anlayabiliyorum da dguy için ne çalışması bu 10 gündür soruları kararlaştır optikleri okutup sonuçları açıkla yani.
Bugün de mi yok şimdi