2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kriza ben de 88-87 ye sabitim inşallah senin dediğin puana düşer
-
@nopainnogain duyumlarin dogru cikmamasiyla ders zaten calisilmiyo.Yoksa bugunku duyum gelmese millet guyla birlikte aciklancagina inanmisti zaten
-
Arkadaslar muhasebede TMS den soru gelmedi değil mi?
-
@olursaolur gelmedi dostum
-
@zenginmemur dostum Guy ile açıklanacağını ben inanmamıştım , ayrıca bugün duyum getiren arkadaş bence çok sağlam bir bilgi getirdi , hem zaten bugün açıklanacak da demedi , arkadasa haksızlık yapmayalım bence
-
@can-mavi yok hocam ders calisilmiyo zaten.Calisan vardir zaten onlar ilkgunden beri ayni
-
Arkadaşlar dguydan tecrübeli olanlar vardır. Gazi eğitime yakın kalacak bir yer var mı ?
-
@tobıntax aman hocam burdaki ironiyi anlamayabilirler
-
@beveridge-eğrisi doğru dedin benim de aklıma geldi herkes gergin ama artık anlarlar
-
Bi açıklama yapmak çok mu zor yazıklar olsun bundan sonra herhangi bir sınavı 10 günden önce açıklarsan sana yazıklar olsun gib! Geçen ay avukatların sınavını nasıl 4 günde açıkladınız! !!
-
@ridvan bütçe nedir dostum?
-
@i̇lanbekleyenbiri geçen ay kavramı ülkemizde artık çok uzun bi zaman dilimi anlık yaşıyoruz herşeyi. Her an açıklanabilir de umitvari olalım
-
Yarin icin umut varmi
-
@can-mavi yarın açıklanır mı?
-
@biriibfli Hiç umut yok farkındayımmm yazasım geldi umarım yarın açıklarlar yarında açıklanmazsa guydan sonra açıklasınlar bari moral bozmasın
-
Arkadaşlar sınavda işsizlik ile ilgili bir soru var mıydı ? İşsizliğin tanımıyla ilgili. Siklarda mevsimlik işsizlik filan varmış.ben mi ggörmedim acaba.hatırlamıyorum böyle bir soruyu.
-
@james-buchanan yarın olur mu bilmem ama bence bu hafta açıklanır
-
@no33 valla tartışma için demiyorum da neden bu kadar büyüttün anlamadım.
Ki şahsen kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim dedim. Konuyu kapattık sonra arkadaşlar bir konuda hem fikir bi kaç mesajla konuştular. Yani şurda trollere laf etmiyorsunuz bazen. Bu ne hiddet bu celal. Hiç mi arada müzik dinlemiyorsun heralde sınava girdiğinden beri burda takılı kaldın. Güzel kardeşim fazla canını sıkma herşeye hasta olursun. Burda şarkı paylaşılsın ya da paylaşılmasın o sınavı gib ne zaman isterse o zaman açıklayacak . Benlik senlik başkasılık durum yok -
Bugunude yedik galiba arkadaslar,gib bayag sasirtti bizi bence birakalim beklemeyi o zaman aciklanir iyi geceler olsun
-
Sınavda böyle yapıyorsalar mülakatı düşünemiyorum